Continuă strângerea de fonduri pentru familia din Pomi care și-a pierdut casa. Spectacol caritabil Mr. Nicu

HomeActualitate

Continuă strângerea de fonduri pentru familia din Pomi care și-a pierdut casa. Spectacol caritabil Mr. Nicu

Luna februarie a fost una grea dar și motivantă pentru locuitorii din comuna Pomi. Pe de o parte, una din familii a pierdut casa și un copil într-un i

Zeci de obiecte donate de tenorul Norbert Nagy către Spitalul Județean Satu Mare
Tenorul Norbert Nagy face un „Cadou pentru suflet”. Concert caritabil extraordinar în ajun de Crăciun
Mini-interviu cu Norbert Nagy despre bucuria de a dărui și despre concertul caritabil: „ Ne unim forțele să facem un bine”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Luna februarie a fost una grea dar și motivantă pentru locuitorii din comuna Pomi. Pe de o parte, una din familii a pierdut casa și un copil într-un incendiu, dar pe altă parte oamenii au primit o lecție de civism și implicare, demonstrându-și că împreună pot realiza lucruri de care nici nu erau conștienți. 

O familie cu mai mulți copii a rămas sub cerul liber, după ce incendiul provocat de la soba din casă le-a luat atât cel mai mic copilaș, cât și casa, distrusă în totalitate. Comunitatea s-a implicat și și-a propus să ridice familiei o altă casă, deschizători de drum în acest sens fiind cei de la Asociația Satul de Lut, originari din Pomi.

Tot aceștia sunt cei care acum realizează un nou pas în strângerea de fonduri pe care și-au propus-o. De această dată este vorba de un concert caritabil, dedicat celor mici. Asociația Satul de Lut și complexul Ankora organizează un spectacol al îndrăgitului interpret pentru copii, Mr. Nicu. Acesta va avea loc luni, 20 martie, la complexul Ankora, de la ora 18.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!