Ce l-a împins pe bărbatul din Micro 16 să își dea foc și cum a acționat

HomeActualitate

Ce l-a împins pe bărbatul din Micro 16 să își dea foc și cum a acționat

Această dimineață a adus în comunitatea din Satu Mare o știre care a bulversat pe multă lume. Un bărbat de 60 de ani, de pe strada Brândușa s-a autoin

Andreea Paul despre lucrările la șoseaua de centură a municipiului Satu Mare: „Am deblocat lucrurile”
Pompierii voluntari și cei privați s-au întrecut pe stadionul Olimpia. Echipajul de la Agriș și cel de la Unio, calificați la faza interjudețeană
122 de pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabadă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Această dimineață a adus în comunitatea din Satu Mare o știre care a bulversat pe multă lume. Un bărbat de 60 de ani, de pe strada Brândușa s-a autoincendiat. 

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri de gradul III și IV pe 90% din suprafața corpului, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele lui de a supraviețui. Acesta urmează să fie transferat la București, la Spitalul de Arși, după ce, în prealabil, a primit aici îngrijirile medicale pentru a rezista transportului.

Se pare că bărbatul trăia o mare durere, ceea ce a stat la baza gestului său. Conform unor surse medicale, bărbatul suferea de cancer la gât, ceea ce l-ar fi putut împinge să facă acest gest. El a mers la benzinărie de unde a cumpărat cinci litri de combustibil, cu care a venit acasă. Înainte de a intra în apartament el a turnat combustibilul pe el și și-a dat foc, în dorința de a-și pune capăt zilelor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!