Hercegnőként láttad magad? Most valóra válthatod az álmod a Mesehintóval

HomeHirek Magyarul

Hercegnőként láttad magad? Most valóra válthatod az álmod a Mesehintóval

Ismerd be, kicsi gyermekkorodban téged is elbűvölt Hamupipőke csodálatos hintója, és a többi olyan hintó, melyek hágcsóiról kecsesen libbentek le a sz

Egy avasi fiatalember tragikus halála Angliában — láncfűrész vágta el a torkát
Több tonna szelestyehutati üveg indul Amerikába. Hogyan indítottak újra egy 200 éves múlttal rendelkező gyárat
Diákok egy csoportja koripályát csinált az iskolaudvaron. HATALMAS!!!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ismerd be, kicsi gyermekkorodban téged is elbűvölt Hamupipőke csodálatos hintója, és a többi olyan hintó, melyek hágcsóiról kecsesen libbentek le a szépséges hercegnők és nyújtották karjukat a délceg hercegeknek — és ismerd be: néha egy–egy pillanatra saját magadat álmodtad a hercegnő helyébe.
Ez az álom most könnyen valósággá válhat, ugyanis a Mesehintót megtalálod Szatmáron is — már csak a herceget kell megtalálnod, akivel részt veszel a kellemes kocsikázáson, hiszen a Mesehintó bármilyen alkalomra kibérelhető. S amikor azt mondom: Mesehintó, az valóban azt is jelenti, mert olyan különlegesen van kialakítva, hogy az időközben felnőtt hercegkisasszonyok minden igényét kielégíti.
Ebben a hintóban ülve — melyet parádés kocsis vezet — megelevenedik a mesék világa, s a menyasszony és a vőlegény bevonulása legalább olyan látványos lesz, mintha a királyi pár érkezne meg. Az álomszép hintót nem kevésbé csodálatra méltó fríz lovak húzzák — a „holland fekete gyöngyként” emlegetett pompás állatok nemes tartása a régi korok hangulatát idézi vissza, még inkább erősítve a mesebeli hangulatot.
A Mesehintó az ifjú pár kocsikázására, lagzi helyszínére való megérkezésre, illetve az esküvő előtti, Trash The Dress fotózásra is kibérelhető — a bérleti díj természetesen az idő és a megteendő távolság hosszának függvényében változik. És magától értetődően, nem csak szatmárnémeti megrendeléseket fogadnak el, hanem a megye bármely sarkából, sőt, Máramaros, Bihar és Szilágy megyéből is.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!