Doi șoferi beți au produs accidente cu victime în acest weekend la Noroieni și Sărăuad

HomeActualitate

Doi șoferi beți au produs accidente cu victime în acest weekend la Noroieni și Sărăuad

În data de 02.04.2017, în jurul orei 19:00,  polițiștii Secției de Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în locali

Accident in intersecția Horea – I.C. Brătianu. Virajul la stânga face prima victimă
Accident grav pe Botizuului. Un TIR a spulberat o Dacia
Ciocnitură serioasă între un camion și o mașină mică între Carei și Moftin
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 02.04.2017, în jurul orei 19:00,  polițiștii Secției de Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Noroieni a avut loc un eveniment rutier  soldat cu avarierea a trei autoturisme.

În fapt, un bărbat de  de 58 ani din Satu Mare, conducând un autoturism pe strada Principală, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat  în coliziune cu un autoturism parcat pe acostamentul drumului, care a fost proiectat într-un al treilea autoturism parcat în spatele acestuia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,56 mg/l alcool în aerul expirat; totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul  comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Tot în  data de 02.04.2017, în jurul orei 14.20, polițiștii rutieri tășnădeni au fost solicitați să intervină la un evenimet rutier în localitatea Sărăuad, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Polițiștii sosiți la fața locului,  au stabilit faptul că un bărbat  de 58 ani  din Carei, conducând un autoturism pe DN1F, într-o succesiune de curbe semnalizate cu indicatoare rutiere, a pierdut controlul  volanului și  a părăsit partea carosabilă a drumului, intrând  în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice și cu un copac.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a  unei femei de 27 ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,95 mg/l alcool în aerul expirat; totodată i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!