Al doilea sătmărean care se spânzură în penitenciarul din Oradea în doar 6 luni

HomeActualitate

Al doilea sătmărean care se spânzură în penitenciarul din Oradea în doar 6 luni

Un nou caz șochează județul Satu Mare. Un sătmărean încarcerat la Penitenciarul Oradea și-a pus capăt zilelor, fără a da nici o explicație. Bărbatu

Reacții după moartea tânărului din Târșolț în Anglia, cu gâtul tăiat de drujbă
Un bărbat a murit în pădurile din Țara Oașului după ce un arbore a căzut peste el
Tragedie în Săuca! O familie și-a găsit mort bebelușul de trei săptămâni
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un nou caz șochează județul Satu Mare. Un sătmărean încarcerat la Penitenciarul Oradea și-a pus capăt zilelor, fără a da nici o explicație.

Bărbatul s-a spânzurat în baie, în noaptea zilei de 3 spre 4 Aprilie. Acesta a fost găsit după miezul nopții de un coleg de celulă, spânzurat cu o bucată de material de dușul băii. Deținutul a anunțat conducerea penitenciarului despre sinucidere.

”Bărbatul, născut în anul 1987, era din oraşul Carei, judeţul Satu Mare, recidivist, şi a fost încarcerat pentru infracţiunea de furt calificat, dar mai era cercetat într-o altă cauză penală pentru tâlhărie. Avea un an şi şase luni pentru tâlhărie. În penitenciar a fost adus la sfârşitul lunii martie”, a declarat un reprezentant al penitenciarului, pentru Agerpres.

Acesta este cel de-al doilea caz de sătmărean spânzurat în Penitenciarul Oradea, după ce la sfârșitul lunii noimebrie un tânăr de 24 de ani și-a pus capăt zilelor spânzurându-se cu cearșaful de pe pat.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!