Secretele celei mai scumpe pălinci din România, produsă în Satu Mare, care ajunge la 2000 euro litrul

HomeActualitate

Secretele celei mai scumpe pălinci din România, produsă în Satu Mare, care ajunge la 2000 euro litrul

Pălinca Zetea a cucerit de mult papilele gustative a celor care au avut ocazia să dea pe gât un păhărel, fiind băutura pe care nici un om nu o poate r

Tineri din Japonia și Italia, fascinați de Pălinca Bran. Au gustat din toate sortimentele
VIDEO!!!Cele mai bune pălinci, premiate la Turț. Secretul unei pălinci perfecte, deslușit de un pălincaroș cu experiență
JURNAL DE CĂLĂTORIE||| Ziua 4 – Dacia și pălinca ne-au adus noi prieteni
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pălinca Zetea a cucerit de mult papilele gustative a celor care au avut ocazia să dea pe gât un păhărel, fiind băutura pe care nici un om nu o poate refuza înainte, sau după, o masă copiasă, asta depinzând de cultura fiecăruia. Căci pălinca de Zetea a cucerit și piața internațională, nu doar pe cea din România, ajungând pe căi diplomatice sau comercială până în Japonia.

Cei de la Zetea au dezvoltat de-a lungul timpului o diversitate de sortimente, dar una dintre ele a cucerit în ultima perioadă piața mai mult ca oricare alta. Nu neapărat gustul o face deosebită, ci exclusivitatea ei și faptul că nu prea îți este dat să vezi pe orice masă așa ceva. Este vorba de o pălincă de cireșe amare, care ajunge în unele locații din țară să se vândă la 4500 de lei sticla de 0,5 litri.

IMG_7652

„Este vorba de un produs Zetea, „Crai Nou” se numește, care este inspirat ca prezentare din balada lui Ciprian Porumbescu.  Este obținut din fructe de pădure și are o vechime de peste 10-12 ani și în momentul de față este cireașa de pe tort, dat fiind faptul că fructele de pădure folosite sunt chiar cireșele amare. Acesta este  un produs exclusivist, la care greu putem ajunge, raportat la veniturile românilor. Totuși este un produs accesibil față de alte produse de pe piața mondială. Este si o serie extrem de limitată, poate să ajungă la valori între 1000 și 2000 de euro. Când zic 1000 mă refer la produs efectiv, care este de 0,5 litri, dar cum ne place să ne raportăm totul la litru, atunci litru poată să ajungă la 2000 de euro, la rețeaua comercială, nu neapărat la producător. ”, afirmă Silviu Zetea, cel care conducerea afacerea cu licoare magică.

Ediția limitată este dată de faptul că se produce pe comandă. Conținutul ca atare se găsește stocat în cantitate limitată în butoaie, după cum afirmă Silviu Zetea, dar ambalarea efectivă se face pe comandă personalizată sau pentru cei care chiar și-au dorit să aibă pe raft, la comercializare.

„Nu este cel mai valoros produs pe care îl am, este doar cel mai cunoscut pe care îl avem pe piață, urmează produse și mai sus puse. ”, mai completează Silviu Zetea.

IMG_7638

Pregătește, ca sortimente de băuturi, o vișinată cu totul specială dar și un lichior de coacăze, despre care crede că prețul final de vânzare îl va întrece chiar și pe cel al pălincii din cireșe amare. Ca formă de prezentare, un capitol la care cei de la Zetea excelează și aduc noutăți constant, unul dintre suporții creați speciali pentru Zetea va fi suflat în aur, iar recipientul pentru țuică va fi realizat din cristal și nu doar din sticlă, ca până acum.

„Eu am o vorbă, pot să o dau gratis, dar nu pot să o vând ieftin,astfel că primii care o gustă și care au parte de astfel de produse exclusiviste sunt angajații mei”, mai afirmă Silviu Zetea cu privire la cel mai nou produs al său, pălinca de cireșe amare, comercializat sub egida „Crai Nou”

IMG_7644

IMG_7645

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!