Un tânăr din Satu Mare, model de om de afaceri în turism. Conduce operațiunile Paralela45 în trei județe

HomeActualitate

Un tânăr din Satu Mare, model de om de afaceri în turism. Conduce operațiunile Paralela45 în trei județe

În urmă cu 3 ani s-a deschis la Satu Mare agenția de turism Paralela 45, brand recunosc la nivel național  și internațional. Brandul a fost adus la Sa

Zeci de sătmăreni lăsați cu ochii în soare de agenția de turism House of Travel. Zeci de mii de euro prejudiciu
(P)Șapte familii au rămas fără vacanță și cu banii luați, după ce și-au cumpărat concediul de la o…florărie
Cea mai scumpă vacanță plătită de o familie de sătmăreni!!! Unii nu câștigă banii ăștia nici în 2 ani
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În urmă cu 3 ani s-a deschis la Satu Mare agenția de turism Paralela 45, brand recunosc la nivel național  și internațional. Brandul a fost adus la Satu Mare de  către Sc-ul HORUS TOUR SRL-D condus și administrat de Mircea Spătar în vârstă de 30 de ani .

După doar 8 luni de activitate, agenția intră în top 3 agenții de turism din Satu Mare, obținând diploma din partea Camerei de Comerț si Industrie a României filiala Satu Mare. În urmatorii doi ani agenția obține locul I conform datelor prelucrate de Listafirme.ro pe baza rezultatelor financiare publicate de către Ministerul de Finanțe.

Datorită acestor rezultate și bunului management , după doar un an de activitate la Satu Mare brandul Paralela 45 își încredințează și agenția de la Baia Mare sub managementul tânărului antrepenor. Rezultatele se văd rapid , dupa primul an în care agenția de la Baia Mare este preluată sub SC-ul propriu, condusă de sătmărean își dublează vânzările. Rețeta de succes continuă și în 2017 când managerul Mircea Spătar duce brandul și la Zalău și devine astfel SC-ul care deține cele mai multe sedii din România în sistem franciză sub brandul Paralela 45 –Satu Mare, Baia Mare și Zalău. Totodată este acceptat ca membru în Adunarea generală ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism ) .

Așadar avem tineri cu care ne putem mândri la nivel național și care demonstrează prin seriozitate și profesionalism că pot conduce afaceri de succes și că la Satu Mare nu doar se agață harta în cui ci se  pot dezvolta afaceri de nivel național acordând încredere tinerei generații. În cei 3 ani de activitate agențiile din cele 3 județe nu au înregistrat nici o reclamație la Protecția consumatorului , brandul Paralela 45 a fost votat la nivel național în ultimii 8 ani consecutiv Cea mai de încredere agenție de turism din România conform sondajelor efectuate de publicația Readers Digest.

Legat de planurile de viitor Mircea Spătar spune că se află in discuții pentru a aduce noi branduri în zonă, branduri recunoscute la nivel național și internațional . Datorită contractelor de confidențialitate pe care le-a semnat înainte de începerea discuțiilor , nu poate face public numele acestora.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!