Egy szatmári fiatalember a turisztikai üzletember mintapéldája: három megyében vezeti a Paralela45 utazási irodát

HomeHirek Magyarul

Egy szatmári fiatalember a turisztikai üzletember mintapéldája: három megyében vezeti a Paralela45 utazási irodát

Három évvel ezelőtt nyitotta meg szatmári irodáját az országos és külföldi piacon már méltán elismert és jó nevű Paralela45 utazási iroda, amelyet a 3

A szatmári Costică Mureșan az EB-n érne el sikereket
Magyar Lóránd: a helyi akciócsoportok kezébe kell adni a döntés jogát, így lesz hatékony a munkájuk
Át akarják alakítani a közigazgatási palotát!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Három évvel ezelőtt nyitotta meg szatmári irodáját az országos és külföldi piacon már méltán elismert és jó nevű Paralela45 utazási iroda, amelyet a 30 éves Mircea Spătar által vezetett Horus Tour Kft hozott el tájainkra. Alig nyolc hónap alatt a három legjobb szatmári utazási iroda közé tornázta fel magát — s ezt az erőfeszítést a Kereskedelmi és Iparkamara egy elismerő oklevéllel is méltányolta — s a következő két évben pedig a toplista első helyét szerezte meg és tartja is. A sikereknek, az elért eredményeknek és az elégedett turisták számának köszönhetően a Paralela45 központi vezetősége hamarosan a fiatal üzletember kezére bízza nagybányai kirendeltségüket is — és az eredmények hamar megmutatkoznak: alig egy év alatt megduplázódik a forgalmuk. A sikersorozat 2017–ben s folytatódik, amikor Mircea Spătar a Paralela45 márkanevet elviszi Zilahra is és az ott nyitott irodával együtt már az ő vállalkozása rendelkezik Romániában a legtöbb Paralela45-irodával, ugyanakkor a Turisztikai Ügynökségek Országos Egyesületének (ANAT) vezető tanácsa is tagjai közé választja.
Mircea Spătar jó példája azon fiataloknak, akikre büszkék lehetünk és akikkel büszkélkedhetünk is, akik komolyságukkal és szakmai felkészültségükkel igazolják: Szatmáron is lehet sikeres vállalkozást indítani, továbbfejleszteni, vezetni. Nem mellékes az a tény sem, hogy a három év alatt a három megyeszékhelyen működő utazási irodák ellen egyetlen egy reklamáció sem érkezett a fogyasztóvédelemhez, a Paralela45–öt pedig az elmúlt 8 év során folyamatosan megválasztották Románia legmegbízhatóbb utazási irodájának a Readers Digest közvéleménykutatásának alapján.
Jövőbeli terveivel kapcsolatban Mircea Spătar csak annyit árult el, hogy tárgyalásokat folytat újabb, mind az ország határain belül, mind azokon kívül jól ismert utazási irodák Szatmárra csábításával.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!