Doina Feher este nou președinte al organizației municipale PNL Satu Mare

HomeActualitate

Doina Feher este nou președinte al organizației municipale PNL Satu Mare

Liberalii sătmăreni se află în plină campanie internă, una dintre etapele acesteia fiind alegerile pentru organizația municipală, care au avut loc lun

Scandalul din PNL Satu Mare a ajuns până în presa națională. Membrii PNL sunt speriați de ce a ajuns partidul la Satu Mare
PNL Satu Mare l-au exclus pe consilierul Adrian Cozma din partid
Noua conducere PNL îi așteaptă înapoi pe toți foștii liberali
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Liberalii sătmăreni se află în plină campanie internă, una dintre etapele acesteia fiind alegerile pentru organizația municipală, care au avut loc luni seara. Pentru funcția de președinte s-au înscris în cursă trei persoane: Doina Feher, Emilia Enătescu și Ileana Blidar, aceasta din urmă retrăgându-se.

După votul delegaților, cu o diferență de 4 voturi, Doina Feher a fost aleasă noul președinte al organizației municipale PNL Satu Mare.

„Multumesc tuturor membrilor PNL, pentru increderea acordata azi prin votul lor, pentru functia de Presedinte la Organizatia Municipala PNL Satu Mare.
Alaturi de echipa noului Birou Municipal, vom reda increderea in valorile dreptei, fiecarui om care crede in Partidului National Liberal.
Toti cei care sunt membri si cei care doresc sa ni se alature, se vor bucura de tot respectul si consideratia mea !”, a fost mesajul acesteia după ce a câștigat alegerile.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!