HIHETETLEN! Hosszában omlott be az út, pont a munkálatok átadása előtt

HomeHirek Magyarul

HIHETETLEN! Hosszában omlott be az út, pont a munkálatok átadása előtt

Pálfalva egyik útja szó szerint beomlott a rajta járó ember súlya alatt, épp az úttest közepén, egy jó hosszú szakaszon. Szerencse a szerencsétlenségb

VÉLEMÉNY!!! Miért kell szatmáriként mosolyognod, murokkal a hátsódban, a PSD krízise miatt? Avagy, hogyan is jutunk oda, hogy Dragneanak szorítsunk.
Meguntad a bevásároló központok felfújt és ízetlen zöldségeit? Vásárolj biozöldséget a Stea Egyesülettől!
A hideg idő miatt később érik az eper
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pálfalva egyik útja szó szerint beomlott a rajta járó ember súlya alatt, épp az úttest közepén, egy jó hosszú szakaszon. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem gépkocsi haladt arra, hiszen a beomlás vagy elnyeli, vagy felborította volna.
A hibás az a kivitelezőcég, amely a település csatornázási rendszerét építette ki és csapnivaló minőségben dolgozott, hiszen a kivitelezés még a hivatalos átadást sem érte meg. Úgy tűnik azonban, a cégnek nem ez az egyetlen minősíthetetlen minőségű munkavégzése a községközpontban: Pálfalva főútján is gödrök, behuppadások maradtak nyomában, amelyek a gépjárműforgalomra nézve is veszélyt jelentenek.
A polgármesteri hivatal nem sokat teketóriázott és gyorsan feltöltötte a beomlott útszakaszt a lakosság biztonsága érdekében.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!