La mulți ani, Locotenent Colonelul Aurel Ulici!!!

HomeActualitate

La mulți ani, Locotenent Colonelul Aurel Ulici!!!

Locotenent Colonelul Aurel Ulici, şef Centru Operaţional în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare, îşi serbează azi ziua

Incediu la Oar. Pompierii au intervenit prompt
Trei ore s-au luptat pompierii pentru a-l salva pe bărbatul blocat într-un șanț pe care îl săpa
Un incendiu la un automat de bilete de autobus de la gară a băgat spaima în oameni
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Locotenent Colonelul Aurel Ulici, şef Centru Operaţional în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare, îşi serbează azi ziua de naştere.

Încadrat în structura frumoasei arme a pompierilor începând cu anul 1999, când a îmbrăţişat cariera militară, Aurel Ulici a urcat continuu în ierarhia militară. Datorită devotamentului şi a implicării sale pe plan profesional, în anul 2003 ocupă funcţia de purtător de cuvânt al instituţiei, numele său fiind de atunci asociat cu cel al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare. În toţi aceşti ani, a contribuit la crearea şi menţinerea unei imagini veridice şi favorabile a pompierilor sătmăreni, reprezentând Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare cu instituţiile mass-media din ţară şi din străinătate.

Din luna mai a anului 2016, Lt. Col. Ulici Aurel se află la conducerea Centrului Operaţional, poziţie pe care o ocupă cu mult succes, reuşind să coordoneze şi să gestioneze întreaga activitate de intervenţie în situaţii de urgenţă.

La împlinirea celor 40 de ani, alături de familie, prieteni şi toţi cei dragi lui, colegii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, îi dorim sănătate, prosperitate, succes în muncă şi un călduros „LA MULŢI ANI!”

Sursa: ISU „Someș” Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!