Se deschide Subway la Satu Mare

HomeActualitate

Se deschide Subway la Satu Mare

Renumitul lanț de resturante Subway vine și la Satu Mare. Activitatea echipei este deja vizibilă în mediul online, acolo unde deja este activă promova

Polițiștii din Gherța au despărțit doi scandalagii. Unul a încasat o bătaie serioasă
Tot mai mulți sătmăreni atrași de practica Mindfulness. Unde poți practica acest tip de meditație
Bătaie între mamă și fiică la Tășnad. A fost nevoie de poliție să poată fi despărțite
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Renumitul lanț de resturante Subway vine și la Satu Mare. Activitatea echipei este deja vizibilă în mediul online, acolo unde deja este activă promovarea pentru judetul nostru, tocmai cu scopul de a familiariza sătmărenii cu produsele restaurantului.

Conform celor dela Subway, la Satu Mare se va deschide un restaurant în luna iulie a acestui an, locația fiind încă necunoscută, comunicarea conducerii din Satu Mare fiind încă destul de deficitară.

Salut tuturor! Deschidem la Satu Mare primul Restaurant Subway in luna iulie 2017!!!Va multumim pt interes!”, este mesajul celor de la SubWay Satu Mare. 

Conform celor apărute în mediul online, restaurantul ar urma sa fie localizat pe strada Careiului, cel mai probabil în incinta Auchan.

Pentru cei care nu cunosc acest restaurant, este unul axat în principal pe sandwichuri cu diferite tipuri de pâine coaptă în restaurant. Sandwichurile pot avea diverse conținuturi, fie standard,fie la alegerea clienților.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!