Vrei o afacere, dar nu ai bani să o pornești? Un antreprenor din Satu Mare îți oferă 5000 de euro

HomeActualitate

Vrei o afacere, dar nu ai bani să o pornești? Un antreprenor din Satu Mare îți oferă 5000 de euro

În perioada 1 mai – 31 iunie, asteptăm idei de afaceri de la tineri cu vârsta de până la 25 de ani inclusiv, tineri din județul Satu Mare. Finanțarea

Copaci rupți de furtună în Satu Mare
FOTO Moment emoționat de reculegere la IPJ Satu Mare în memoria colegului din Suceava
Tehnicianul care a aprobat transportul bradului cu ambulanța, a fost sancționat, dar nu dat afară
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În perioada 1 mai – 31 iunie, asteptăm idei de afaceri de la tineri cu vârsta de până la 25 de ani inclusiv, tineri din județul Satu Mare. Finanțarea de 5000 euro este oferită de Mircea Spătar, managerul Paralela 45, iar Adrian Caraba, managerul Ziarului ObiectivSm oferă un pachet publicitar de 2500 de euro, pe un an de zile.

Dacă un plan de afacere pare destul de interesant și îl considerăm realizabil, oferim o finanțare de 5000 euro prin asocierea în firma respectivă cu o cotă parte de 51% din firmă. Ulterior dezvoltării afacerii, oferim posibilitatea antrepenorului de a-și răscumpăra această parte , dar nu mai devreme de 3 ani, deoarece această perioadă o considerăm minimă pentru ca afacerea să ajungă la maturitate. Banii proveniți din răscumpărarea acțiunilor îi vom oferi ca finanțare altor tineri.

Proiectele pot fi depuse indiferent de domeniul vizat, condițiile principale fiind ca persoana care îl depune și se va ocupa de dezvoltarea afacerii să aibă maxim 25 de ani și să fie din județul Satu Mare. Afacerea propusă trebuie să urmărească realizarea de profit, nu se acceptă proiecte sociale sau non profit. Valoarea proiectului poate fi și mai mare de 5000 euro, însă diferența de banii va reprezenta aportul personal al solicitantului.

„Dorim să încurajăm astfel tinerii care au inițiativă, dar nu au sursă de finanțare, să vină să își prezinte ideea, proiectul , iar după termenul limită de depunere, care este 30 iunie 2017, afacerea care pare a fi cea mai interesantă și cu cele mai mari șanse de a fi viabilă pe termen lung, va primi finanțarea nerambursabilă.”, afirmă Mircea Spătar, managerul Paralela45.

„Știu cât de greu mi-a fost mie când am deschis prima afacere din resurse proprii și cum am tot amânat multe lucruri din lipsă de capital sau am ezitat să iau unele decizii din lipsă de experiență și frica de a nu pierde niște bani pe care nu îi nici aveam. Încercăm astfel să încurajăm tinerii să devină antreprenori eliminând unele bariere și necunoscute din viața lor incipientă în acest domeniu”, a afirmat Adrian Caraba, managerul Ziarului ObiectivSm.

Planurile de afaceri pot fi trimise pe adresa : mircea.spatar@p45.ro sau pot fi depuse personal la sediul agenției Paralela 45 Satu Mare situat pe strada Iuliu Maniu nr 2,  la parterul clădirii Ankora.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!