Un timișorean a furat un geamantan din Negrești Oaș

HomeActualitate

Un timișorean a furat un geamantan din Negrești Oaș

Ieri, 16.05.a.c. o femeie de 52 de ani din Negrești Oaș. a sesizat poliția din localitate despre faptul că a fost victima unui furt, constând în aceea

Un hoț care acționa în zona Negrești Oaș a fost prins de polițiști după ultima sa lovitură
Prinși în flagrant pe câmp. Ce au furat trei bărbați din Rătești
Un bătrân de 94 de ani din Tășnad s-a luat la bătaie cu hoțul care l-a jefuit
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ieri, 16.05.a.c. o femeie de 52 de ani din Negrești Oaș. a sesizat poliția din localitate despre faptul că a fost victima unui furt, constând în aceea că persoane necunoscute i-au sustras un geamantan chiar din fața imobilului în care locuiește.

Acționând imediat, polițiștii negreșteni au reușit identificarea pe o stradă din proximitatea locului producerii faptei, un bărbat care avea asupra lui geamantanul victimei.

Cercetările au relevat faptul că acesta, în vârstă de 36 de ani domiciliat în comuna Uivar, județul Timiș, profitând de faptul că la ieșirea din curte victima si-a lăsat geamantanul în stradă nesupravegheat, atât cât s-a întors pentru scurt timp în casă și i l-a sustras.

Prejudiciul estimat la 200 lei a fost recuperat prin restituirea geamantanului proprietarei, urmănd ca cel în cauză să fie cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de furt.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!