Se rupe spitalul în două? Medicii au început să poarte războaie între ei

HomeActualitate

Se rupe spitalul în două? Medicii au început să poarte războaie între ei

Situația tensionată de la Spitalul Județean de Urgență pare să fie departe de a se fi încheiat, deși conducerea Consiliului Județean face eforturi pen

Pe sătmăreni îi doar sănătatea. Peste 200 de persoane au protestat la UPU – FOTO&VIDEO
24 de persoane au ajuns la urgențe, în urma accidentelor accidente, în doar 3 zile
Peste 1200 de sătmăreni suferă de viroze respiratorii. Numărul lor crește continuu
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Situația tensionată de la Spitalul Județean de Urgență pare să fie departe de a se fi încheiat, deși conducerea Consiliului Județean face eforturi pentru a debloca achiziția de medicamente și pentru a restabili liniștea.

“O să vedeți că e doar virtual acel blocaj, de fapt nu există”, afirma miercuri presei președintele Pataki Csaba.

Între timp Ordinul Asistentelor și al Moașelor întărește rândul celor nemulțumiți, transmițând un mesaj de solidaritate cu medicii. Aceștia se pare că s-au mobilizat și au început să adune semnături pentru demiterea managerului Camilor Coste, care între timp se află în concediu, după ce președintele Pataki Csaba nu i-a acceptat demisia și l-a convins.cu greu să nu se întoarcă de tot în Cluj.

Totuși, se pare că nu toți medicii sunt de acord cu mișcarea majorității, fiind și voci care contestă protestul, despre care afirmă că ar fi fost organizat. Același lucru susțin și voci din cadrul DSP.
Am deschis facebook – ul și am găsit întrebarea la ce te gândesti Mihali? Incerc s-a mi dau seama totusi până unde ajunge nesimțirea unui om care spre nefericire poate fi medic. Dupa toate aranjamentele, circul de la posturile TV , sau in curtea spitalului iata ca venit timpul listelor pentru semnături de demitere a managerului Dr Coste. Organizatorii profita ca sefii de secție au fost de acord și acum obliga personalul din subordine să semneze! Toate se intampla in spatele noului manager interimar. RUSINE!!! CE MAI DORITI? UNDE VRETI SA ajungeți, nu ă fost destul ca faceti spitalul de rusine in fata oamenilor. Doriti sa puneti președintele consiliului județean in imposibilitatea de a mai putea remedia ceva. Nu am crezut niciodată că sunteți în stare , în loc să vă vedeți fiecare de profesie!”, a scris doctorul Mihali Teodor pe pagina sa de Facebook, ca reacție la ceea ce se întâmplă în spital.
 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!