Ei sunt tinerii care pot schimba mentalitatea comunității! Și au început deja – Interact Satu Mare

HomeActualitate

Ei sunt tinerii care pot schimba mentalitatea comunității! Și au început deja – Interact Satu Mare

Clubul Interact Satu Mare adună peste 30 de membrii, tineri de liceu dornici să producă o schimbare prin acțiunile lor, atitudinea lor și gândirea lor

Iarna car, vara sanie și oricând termopane, că te ajută în orice sezon
Vacanță de vis, la doi pași de casă, ca într-un resort de lux – răcoarea e din partea casei
Adio rablelor! Transurban va avea 15 autobuze noi, euro VI
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Clubul Interact Satu Mare adună peste 30 de membrii, tineri de liceu dornici să producă o schimbare prin acțiunile lor, atitudinea lor și gândirea lor. Cu toții elevi reprezentativi pentru clasele și școlile lor, tinerii își dedică timpul liber unui țel, acela de a produce o schimbare în bine în rândul semenilor lor.

Tinerii de la Interact au făcut schimbarea de mandat de curând, timp de un an de zile urmând să își testeze calitățile de lider, dar mai ales să le dezvolte, Theodora Moldovan, cea care este președinte, secondată de vicepreședinta: Ioana Pop, trezorier: Nadine Couţi, secretara: Andreea Stan.

Noua echipă de coordonare și-a început activitatea odată cu Festivalul Luminii, organizat în groapa de evenimente din Pasajul Corneliu Coposu, atunci când au strâns peste 300 de cărți, care vor ajunge la o bibliotecă din județ care nu dispune de un fond de carte prea generos.

Următorul proiect al tinerilor are loc pe 1 iunie.

Este vorba despre un eveniment dedicat Zilei Copilului care va avea loc între orele 14.00-17.00, în parcul UFO situat pe strada Ion Vidu.
Evenimentul se  adresează elevilor din clasele 0-4.
„Ne propunem să facem ziua copiilor mai speciala, să ne distrăm, devenind și noi din nou copii.
Atracţiile vor fi fabrica de experimente, pictara pe faţă, mini-concert cu cutie de donaţii, desene pe asfalt și nimatoare de copii”, afirmă reprezentanții Interact.
18664431_898108353662795_1634506843153964322_n
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!