Satu Mare, din nou în topul rușinii. Orașul e perceput de cetățeni ca unul foarte murdar

HomeActualitate

Satu Mare, din nou în topul rușinii. Orașul e perceput de cetățeni ca unul foarte murdar

Un studiu realizat de cei de la storia.ro prezintă percepția cetățenilor asupra orașului Satu Mare din punct de vedere al curățeniei. Calificative aco

Trenul București – Satu Mare e blocat în stație în Mureș. Mai mulți copaci au căzut pe calea ferată din cauza zăpezii
Femei prinse comercializând substanţe etnobotanice
Accident în curba de la aeroport. Circulația îngreunată în zonă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un studiu realizat de cei de la storia.ro prezintă percepția cetățenilor asupra orașului Satu Mare din punct de vedere al curățeniei. Calificative acordate de cei care au participat la sondaj clasează orașul Satu Mare printre cele mai murdare din țară.

Talpa clasamentului cuprinde orașele Reșița, Călărași și Brăila, dar imediat după aceea se află și Satu Mare, împreună cu Focșani, Galați, Alexandria și Zalău. Cei care vor să vadă ce înseamnă un oraș apreciat ca și oraș curat și ordonat, ajunge să facă o vizită la vecinii orădeni, acesta fiind un orașdin top 3 cele mai curate, alături de Brașov și Sfântu Gheorghe. Nici Clujul nu este departe de acest podium, fiind urmat de orașele Slobozia, Miercurea Ciuc și Pitești.

Studiul a fost realizat împreună cu compania D&D Research și au putut participa la el cei care locuiesc în zonele respective, astfel încât putem afirma că această clasare este viziunea propriilor cetățeni despre oraș și a celor care au trecut prin Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!