Județul Satu Mare e reprezentat la Conferința Anuală a Societății de Geografie

HomeActualitate

Județul Satu Mare e reprezentat la Conferința Anuală a Societății de Geografie

În perioada 1-5 iunie, la București, are loc o nouă ediție a Conferinței Anuale a Societății de Geografie. Dacă în multe alte domenii județul nostru n

Cea de-a 112-a Adunare Generală ASTRA a debutat în sala în care Iuliu Maniu a restaurat administrația românească în oraș
Audienţe la Avocatul Poporului
Patru șoferi au rămas pietoni și patru mașini au rămas fără talon într-o singură zi
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În perioada 1-5 iunie, la București, are loc o nouă ediție a Conferinței Anuale a Societății de Geografie. Dacă în multe alte domenii județul nostru nu este reprezentat,la acest capitol el are un reprezentant de seamă în persoana profesorului dr. Nicușor-Daniel Sanislai.

Acesta reprezintă județul la această conferință pentru al optulea an consecutiv și nu face doar act de prezență ci susține și două teme în fața colegilor lui din țară. Prima dintre acestea este în colaborare cu Mari-Elena Benciu și Daniela Govor și are tema „Valențe turistice promovare Satu Mare – Călărași”, iar cea de-a doua are titlul „Câmpia Someșului, între „ținut” și„țară””, realizată împreună cu Mircea Horațiu Iederan și Cristian Nemet.

Daniel Sanislai este profesor de geografie și director al Școlii Gimnaziale Poiana Codrului, fiind singurul candidat la posturile de director din județ care a obținut punctajul cel mai mare la trei instituții de învățământ diferite.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!