EGYEDÜLI a városban! Egész nyáron át tanulhatnak és szórakozhatnak a gyerekek a Wonder Kids AfterSchool-nál

HomeHirek Magyarul

EGYEDÜLI a városban! Egész nyáron át tanulhatnak és szórakozhatnak a gyerekek a Wonder Kids AfterSchool-nál

Egy elfoglalt szülő vagy, aki aggódik, hogy a vakációban nincs kire hagyja a gyermekét? A nagyszülők nem érnek rá, vagy ha mégis, akkor a vakációra fe

Szerdán lesz Tavi Bud temetése
A rendőrség a „hibás” a járdák állapotáért a Decebal hídon. Miért okosabbak ők a tervezőknél
Fájó vereséggel zárja a Szatmári Olimpia a Kolozsvári CFR fiók csapata ellenei mérkőzést
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Egy elfoglalt szülő vagy, aki aggódik, hogy a vakációban nincs kire hagyja a gyermekét? A nagyszülők nem érnek rá, vagy ha mégis, akkor a vakációra feladott házi feladatokban úgysem tudnak segíteni? Ha ez nálatok is így van, akkor Te, egy olyan szülő vagy, akinek szüksége van a Wonder Kids AfterSchool remek csapatára, akik hivatása a tanítás, és készen állnak hogy a vakáció idején is foglalkozzanak a gyerekekkel.

A Wonder Kids AfterSchool-nál a gyermeked egész vakációban jól érezheti magát, felügyelet mellett szórakozhat, és közben az otthonra feladott leckéket is elkészítheti. A játék és a házi feladatok megoldása mellett pedig a nyelvtanulás is a mindennapok része, így akár angolul vagy németül is tanulhat a szünidő idején a gyermek.

A Wonder Kids AfterSchool-nál töltött idő alatt, gyermek kétszer étkezhet és egyszer uzsonnázhat, sőt még a délutáni alvás is gond nélkül megoldható, egy erre a célra kialakított csöndes helyiségben, ahol az ébren lévő gyermekek zsivaja nem fogja zavarni az alvók pihenését.

A Wonder Kids AfterSchool csapatát óvó- és tanítónők alkotják, akik megígérik, hogy a gyermek a vakáció idején sem fog unatkozni, sőt, sok szép és felejthetetlen élménnyel gazdagodik majd.

Az intézmény reggel 8-tól délután 18 óráig áll a szülők rendelkezésére, annak érdekében, hogy azok nyugodtan végezhessék munkájukat és mindennapi teendőiket.

A szülők azt is eldönthetik, hogy csak egyetlen napra, vagy egy egész hétre, sőt egy teljes hónapra íratják be gyermeküket, attól függően mennyi ideig szeretnék egy biztos közegben tudni azokat a nyári szünidő során.

A nyári táborok mellett a Wonder Kids dolgozói az egészen kicsik számára is szerveznek programokat, amelyek ideje alatt a gyerkőcök felügyelet alatt tölthetik el azokat az órákat, amíg a szülők dolgoznak. Ebben az időszakban nem csak a játék, de a fejlődésüket elősegítő tanító jellegű programok is részét képezik a foglalkozásnak.

De nem csak a vakációk, hanem a tanév idején is számíthatnak a szülők az Afterschool csapatára, akik a tanórák után szívesen fogadják a gyermekeket, akiknek segítenek a házi feladatok megoldásában is.

A Wonder Kids AfterSchool szolgáltatásai iránt a 0746427602-es telefonszámon, vagy személyesen a Dsida Jenő utca 2. szám alatt érdeklődhetnek a szülők.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!