Cum petrec românii timpul online eficient și distractiv?

HomeActualitateFără categorie

Cum petrec românii timpul online eficient și distractiv?

Ce fac românii când se plictisesc vara? Stau pe internet! Fie că sunt la plajă, la ștrand, călătoresc sau se relaxeaza în natură, românii au devenit t

Ce gest!!! Petrică Mureșan a donat profitul de la concertul de luni – a cumpărat încălțăminte pentru oamenii străzii
5 sătmăreni depistați infectați și unul decedat de coronavirus, în ultimele 24 de ore
Vrei să fii surprins plăcut și să ai o experiență culinară? Comandă de la Noki Food
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ce fac românii când se plictisesc vara? Stau pe internet! Fie că sunt la plajă, la ștrand, călătoresc sau se relaxeaza în natură, românii au devenit tot mai dependenți de internet. Aceștia socializează pe marile site-uri de acest gen, își împart poze, muzică, învața sau se uită la filme. Totul este atât de simplu, trebuie doar să ai o conexiune la internet stabilă.

Astfel au apărut tot felul de platforme care să le facă acest timp petrecut online mai plăcut. De exemplu există platforma WellApps.RO care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și crea propriile profile în aplicațiile sale. Toți utilizatori pot naviga în voie și să se distreze gratuit fără probleme.

Bineînțeles conținutul poate fi apoi distribuit pe facebook, între prieteni și cunoscuți. Putem spune că din două click-uri afli lucruri interesante care până la urma sunt un pamflet dar îți ocupă timpul într-un mod plăcut și interactiv. Va invităm și pe voi să accesați această platformă pe care se adaugă zilnic teste, întrebări și sondaje despre tot ce ne înconjoară.

ACCESAȚI PAGINA: http://www.wellapps.ro/

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!