Aproape inconștient de la cât a fost de beat, un șofer a fost oprit de poliție înainte să producă o tragedie

HomeActualitate

Aproape inconștient de la cât a fost de beat, un șofer a fost oprit de poliție înainte să producă o tragedie

Poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare, au acţionat  în cursul zilei de ieri, 06.06.a.c. pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzel

Bărbat mort în urma unui accident auto
Tânar sub influenţa alcoolului a acroşat un stâlp
Mort de beat, pe străzile din Ardud. Polițiștii l-au oprit sa nu producă o tragedie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare, au acţionat  în cursul zilei de ieri, 06.06.a.c. pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare ale acestora.

 

Pentru toate abaterile constatate în cursul zilei la regimul circulației pe drumurile publice,  au fost aplicate 82 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare totală a amenzilor de 15 225 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 2 permise de conducere, pentru consum de alcool la volan şi neacordare de prioritate vehicule.

Tot ieri, în jurul orei 16:30, poliţiştii  Postului de Poliție Beltiug, au oprit pentru control pe drumul de legătură dintre  Rătești şi Șandra un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani din Satu Mare.

Fiind testat cu aparatul etilotest,  s-a constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe  biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, întocmindui-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!