Meguntad a bevásároló központok felfújt és ízetlen zöldségeit? Vásárolj biozöldséget a Stea Egyesülettől!

HomeHirek Magyarul

Meguntad a bevásároló központok felfújt és ízetlen zöldségeit? Vásárolj biozöldséget a Stea Egyesülettől!

A bevásároló központok polcain megtalálható zöldségek és gyümölcsök többsége, küllemre kétségtelenül csábító, viszont akik legalább egyszer az életben

Nagyszerű ötlettel akarja hazacsalogatni a fiatalokat Kolozsvárról a polgármesteri hivatal. A vállalkozók is üdvözlik az elképzelést
Beny Țânțaș beleegyezett, hogy ellássa vízzel az ifjúsági tábor medencéjét
Ennyi volt a nagyvagányoknak! A polgármesteri hivatal lezárja a Tarom iroda utcáját.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A bevásároló központok polcain megtalálható zöldségek és gyümölcsök többsége, küllemre kétségtelenül csábító, viszont akik legalább egyszer az életben láttak és kóstoltak már frissen szedett, igazi, otthon termett zöldséget és gyümölcsöt, tisztában vannak vele, hogy azok formája sokszor nem tökéletes, viszont ízük és zamatuk bármikor lepipálja a szupermarketek polcain lévő társaikét.
Akik már megunták a kinézetre tökéletes, ám ízetlen zöldségeket, amelyek napokig állnak a bevásároló központok polcain, és inkább frissen szedett, valódi otthon termesztett zöldségeket vásárolnának, érdemes kipróbálniuk a Szatmárnémeti Stea Egyesületet termékeit.
Ezek egy nagykörtvélyesi kertben teremnek meg, ahonnan egyik napról a másikra akár házhoz is szállítják a kívánt termékeket. A biozöldségek termesztetését napról napra az egyesület kedvezményezettei gondozzák.

Egyelőre a Stea Egyesület szezonális zöldségeket kínál. Ezen a héten a zöldségeskosár tartalma a következőképpen fest: 2 zöldsaláta, két köteg zöldhagyma, egy köteg retek, egy gerezd zöld fokhagyma, egy köteg leostyán vagy kakukkfű.
A zöldségeskosár ára annak függvényében változhat, hogy adott időszakban milyen zöldségek, vagy éppen gyümölcsök kerülnek majd abba.

Az érdeklődők, akik a mindennapi étel előállításához a Stea Egyesületet támogatásával szeretnének bio-körülmények között termesztett zöldségfélékhez jutni, a 0751/909/535-ös telefonszámom érdeklődhetnek, vagy a Facebookon a Grădina Stea oldalra kattintva érdeklődhetnek, esetleg az egyesület weboldalán: www.gradinastea.ro, vagy az asociatiastea@gmail.com e-mail címen.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!