Lassan alakot ölt az új LIDL

HomeHirek Magyarul

Lassan alakot ölt az új LIDL

Miután minden szükséges dokumentum beszerzésre került, lecsengtek a cirkuszok, sikerült ellenállni a nyomásnak és zsarolásnak, a LIDL üzletlánc megkez

RMDSZ: európai megoldásokat szorgalmazunk az állati tetemek összegyűjtésére és semlegesítésére
Szervezi az illegálisan parkoló autók elszállítását a polgármesteri hivatal. Hol fogják összegyűjteni ezeket?
Legyenek türelmesek szerdán és csütörtökön. A Károlyi úti munkálatok miatt ismét kilométeres sorokra kell számítani
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Miután minden szükséges dokumentum beszerzésre került, lecsengtek a cirkuszok, sikerült ellenállni a nyomásnak és zsarolásnak, a LIDL üzletlánc megkezdhette az építkezési munkálatokat a Golescu-híd szomszédságában.
A helyszínre vezényelt építőmunkások megkezdték az elkerített területen belül az új üzlet építését.
Az épület oszlopait már be is állították, így következhet a betonelemek és a tetőszerkezet összeszerelése is. Becslések és tervek szerint az új LIDL nagyjából szeptemberig el is készülhet, így már az idei év októberében meg is nyithatja kapuit a vásárlók számára is.
A jövőbeni üzletközpont 200 férőhelyes parkolóval várja majd a vásárlókat, sőt lesznek speciális parkolóhelyek is. Érdemes megemlíteni tovább azt is, hogy az újonnan épülő üzletet 2000 négyzetméter fogja körülhatárolni, viszont amiért túl közel költöztek a templomhoz még mindig folynak a viták, annak ellenére, hogy a templomot és az építkezési területet 20 méter választja el egymástól.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!