Elkezdődött az Intependenței sugárút aszfaltozása

HomeHirek Magyarul

Elkezdődött az Intependenței sugárút aszfaltozása

A hosszas előkészületi munkálatokat, aszfaltmarást, a szegélykövek cseréjét követően megkezdődött az Intependenței sugárút aszfaltozása. A polgárme

Ma reggel megkezdték a Nicolae Iorga utca felujítását
VÉLEMÉNY!!! Miért kell szatmáriként mosolyognod, murokkal a hátsódban, a PSD krízise miatt? Avagy, hogyan is jutunk oda, hogy Dragneanak szorítsunk.
A Jobbik romániai partnereket talált azon egységes bértörvénytervezet támogatására, melynek célja, hogy a Romániában működő külföldi cégek alkalmazottai ugyanannyit keressenek, mint nyugat-európai társaik
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A hosszas előkészületi munkálatokat, aszfaltmarást, a szegélykövek cseréjét követően megkezdődött az Intependenței sugárút aszfaltozása.

A polgármesteri hivatal körülbelül egy hónappal ezelőtt kezdte meg az útszakasz rehabilitációját, amely idő alatt megtörtént a szegélykövek cseréje, valamint a járdák rendbe hozása. A mai napon, június 9-én, az Intependenței sugárút egy részén megkezdték az aszfaltozási munkálatokat is.

Az aszfaltozási munkálatok ideje alatt az Intependenței sugárút Jubielului és Ion Vidu utcák közötti szakasza a közlekedés számára zárva lesz, így akik a környéken laknak, vagy legalábbis erre szokta elhaladni, kis ideig kénytelenek lesznek némi kitérővel megközelíteni úti céljukat.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0