AS Dari Lipău, campioana în liga IV-a seria A din Satu Mare

HomeActualitateObiectiv sportiv

AS Dari Lipău, campioana în liga IV-a seria A din Satu Mare

Înainte cu o etapă de finalul ligii IV-a a județului Satu Mare în seria A, se știe deja campioana după ce aseară AS Dari Lipău s-a impus cu scorul de

Bijuterii pe patru roți, se vor întrece în acest weekend la Satu Mare
VIDEO | Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au răbufnit pe Facebook | ”Câte vieți au fost salvate prin reținerea acestui șofer!?”
Unde ai mai auzit așa ceva? O firmă din Satu Mare oferă „Premiu de vară” – și nu sunt bani puțini
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Înainte cu o etapă de finalul ligii IV-a a județului Satu Mare în seria A, se știe deja campioana după ce aseară AS Dari Lipău s-a impus cu scorul de 1-0 in fața celor de la FC Certeze. Astfel aceștia au 4 puncte peste FC Certeze ceea ce face ca rezultatul din ultima etapă să nu mai conteze la clasamentul final.

Întrebat despre atmosfera la meci, Darian, marcatorul golului prin care formația lui a câștigat aseară, a spus că a fost o atmosferă placută, de fair-play, cei de la FC Certeze manifestand sportivitate și respect. Acesta a mai menționat că așteaptă să primească cupa în ultima etapă la Viile Satu Mare și că este bucuros de performanța grupării din Lipău.

Ceea ce ar trebui subliniat este faptul că această echipa a fost înființată în 2014 iar ascensiunea rapidă este o performanța de notat. Toate acestea se datoreaza conducerii dar mai ales jucătorilor care vin motivați la meci și se vede că joacă cu ambiție pentru acest club.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!