Gata cu șmecherii cu mașini printre terase!!! Primăria blochează accesul autoturismelor în fața agenției Tarom

HomeActualitate

Gata cu șmecherii cu mașini printre terase!!! Primăria blochează accesul autoturismelor în fața agenției Tarom

După episodul șmecherului cu Audi printre terase, care ai apoi a distrus terasa de la Corso, fostul Big Player, primăria ia primele măsuri. Aceasta va

Tânăr din Ardud reținut pentru furt!
Mașină anti-gropi, adaptată de un sătmărean. Ea e viitorul infrastructurii rutiere
Fast&Furios varianta de Oaș. Un șofer beat a fugit de poliție, dar a fost prins destul de repede
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După episodul șmecherului cu Audi printre terase, care ai apoi a distrus terasa de la Corso, fostul Big Player, primăria ia primele măsuri. Aceasta va bloca accesul auto în zona respectivă care va fi redată 100% circulației pietonale.

Zona în cauză, de pe Bulevardul Transilvania până în fața agenției Tarom a mai fost în discuție pentru a fi închisă, dar nu a rezistat așa decât câteva zile. Acum aproximativ doi ani la intrarea în zona pietonală s-a instalat un indicator de acces interzis, cu excepția autovehiculelor autorizate, dar în afară de una-două verificări în zonă, ale poliției locale, nimeni nu s-a implicat pentru a afla care sunt autovehicule autorizate și care nu.

La propunerea Biroului Rutier dar și pentru a evita alte astfel de cazuri, primăria va bloca chiar din această săptămână accesu auto.

„Cel mai probabil astăzi va informa cineva agenții economici din zonă și ceilalți proprietari de mașini care intră acolo, că se va bloca accesul și în primă fază se va închide cu acele betoane cu flori.Nu vreau să pun barieră, nu e o idee prea bună. Aștept prima dată să renovăm și acea zonă, să schimbăm pavajul acela, să facem ceva frumos și acolo și apoi vom monta stâlpi retractabili”, declară primarul Kereskenyi Gabor.

Zona este una intens circulată de autoturisme, fie a celor care au afaceri sau loc de muncă în zonă cât și de sătmăreni mult prea comozi pentru a se deplasa pe jos până la terasă, de pe Bulevardul Transilvaniei. Nu de puține ori, din cauza ocupării locurilor de parcare din fața agenției Tarom, a celor care vor să se întoarcă pe Bulevardul Transilvania și a celor care totuși insistă să intre în acel spațiu, se creează blocaje, care încurcă chiar și circulația pietonală.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!