FOTBAL SATMAREAN | SEDINTA COMITETULUI EXECUTIV AJF SATU MARE

HomeFără categorie

FOTBAL SATMAREAN | SEDINTA COMITETULUI EXECUTIV AJF SATU MARE

Întrunit azi, 14.06.2017, comitetul executiv al AJF Satu Mare a avut pe ordinea de zi următoarele: 1. Stabilirea datei adunării generale ordinare a

O femeie din Potău a fost scăpată de poliție din mâinile soțului, care o bătea
Imigranți ascunși într-o dubă de marfă, descoperiți în județul Satu Mare
Oamenii care își duc afacerea mai presus de propria sănătate:” „Am în atelier pregătite coktailuri de vitamine. Doar aşa rezistăm“
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Întrunit azi, 14.06.2017, comitetul executiv al AJF Satu Mare a avut pe ordinea de zi următoarele:

1. Stabilirea datei adunării generale ordinare a AJF Satu Mare.

2. Omologarea campionatelor Liga a IV-a Elite, Liga a IV-a, Liga a V-a și toare categoriile de juniori.

Astfel, referitor la primul punct de pe ordinea de zi, s-a decis ca membrii afiliați pot depune până la data de 28 iunie 2017, ora 12:00, puncte (idei) în vederea trecerii lor pe ordinea de zi a Adunării Generale.

Ordinea de zi a Adunării Generale va fi stabilită de comitetul executiv care se va întruni în ședință pe 28 iunie 2017, cu începere de la ora 12:00.

Hotărârea va fi comunicată în presă urmând a fi postatată, totodată, pe site-ul AJF Satu Mare: www.frf-ajf.ro/satu-mare.

La propunerea președintelui Szilagyi Ștefan, echipele de fotbal sunt rugate și invitate să se înscrie în campionatele organizate de AJF Satu Mare până la data de 28 iunie 2017, ora 12:00. Propunere votată și aprobată cu unanimitate de voturi.

Referitor la al doilea punct de pe ordinea de zi – omologarea rezultatelor, clasamentelor și ligilor rămase – se va face pe data de 28 iunie 2017, la următoarea ședință a comitetului executiv AJF Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!