A felújítás előtt még újabb sérülések történnek a Gyuszi-gödörben

HomeHirek Magyarul

A felújítás előtt még újabb sérülések történnek a Gyuszi-gödörben

Az elmúlt 2-3 éve során, amióta a neves szatmárnémeti Gyuszi-gödör padlózata kezd tönkremenni, egyre több sérülésről hallani. Naponta több tucat gyer

Új megyei tanácsos: magánvállalkozó és prédikátor
A tejet és kiflit biztosító cégek vétkei. Milyen botrányokban voltak érintettek
Magyar Lóránd: a belügyminisztert kérdeztem a határátkelők túlzsúfoltságának megoldásával kapcsolatban
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Az elmúlt 2-3 éve során, amióta a neves szatmárnémeti Gyuszi-gödör padlózata kezd tönkremenni, egyre több sérülésről hallani.
Naponta több tucat gyerekkel jönnek ki a szülők a gödörhöz, de ha beleszámoljuk azokat is, akik a nap folyamán ott mennek keresztül, vagy csak leülnek pihenni, az arra járók száma bőven száz fölé tehető.
Az ott történt balesetekről szóló újságcikkek száma megszámlálhatatlan, de bizonyára sok olyan baleset is megtörtént, amiről aztán nem szerez tudomást a nagyközönség.
A legutóbbi szerencsétlen eset szerda délután következett be, amikor egy szatmári család gyermeke szerzett egészen szép sebet, miután felugró taposóléc megszúrta a hasfalát.
A gyermek a gödörben futkározott, majd miután rálépett egy ingó lécre, az felugrott és megsebesítette a gyerek hasát, csúnya horzsolást okozva. A szerencse csak az volt, hogy a léc a gyerek hasát ütötte meg, nem pedig a szemén, vagy más érzékeny helyen találta el, még súlyosabb sérülést okozva.
De nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek közül is kerülnek ki sérültek korhadozó léceknek köszönhetően. Éppen az egyik óvoda igazgatója járta meg két héttel ezelőtt, amikor a lábát mondhatni elnyelte az egyik léc helyén tátongó lyuk, amit csak az után vett észre, hogy kis híján kificamította bokáját.
A városvezetés ígérete szerint az elkövetező hetekben vagy hónapokban felújításra kerül a rendezvénygödör teljes padlózata, viszont egyelőre még nem sikerült elkezdeni ezt a beruházást. Ugyanis a szükséges burkolólapok megvásárlása nem történt meg. Addig is városunk gyermekeinek élete napról napra veszélyben van.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!