Un hoț de carduri a fost prins în timp ce voia să scoată bani din centrul orașului, de pe un card furat

HomeActualitate

Un hoț de carduri a fost prins în timp ce voia să scoată bani din centrul orașului, de pe un card furat

Un tânăr de 20 de ani din Satu Mare, a fost reţinut în cursul zilei de astăzi, pentru 24 de ore,  după ce a fost prins în flagrant de către poliţiştii

Piste de biciclete, autobuze hibrid și pasarelă pietonală la Crinu, planurile pe 2018 a primăriei, pentru care au primit finanțare europeană
Festivalul Medieval de la Ardud, pus în scenă cu bani de la Bruxelles. Vineri sunteți așteptați la paradă în centrul orașului Satu Mare
O tamponare, care a avut loc în Botiz, a băgat în spital două persoane, din care una un copil de 5 ani
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un tânăr de 20 de ani din Satu Mare, a fost reţinut în cursul zilei de astăzi, pentru 24 de ore,  după ce a fost prins în flagrant de către poliţiştii sătmăreni, folosind fraudulos carduri bancare.

 


Poliţiştii specializaţi din cadrul Serviciului de Investigații Criminale,  împreună cu polițiștii  Biroului Poliției de Ordine Publică Urbană al Poliției Municipiului Satu Mare, au reuşit prinderea în flagrant, azi 19 iunie a.c., în jurul orei 05.10,  a unui tânăr de 20 de ani din Satu Mare, în timp ce intenţiona să sustragă în mod fraudulos bani dintr-un ATM amplasat pe strada Corneliu Coposu din municipiu.

Din cercetări a rezultat că tânărul a sustras în noaptea de 18/19.06.2017, dintr-un autoturism parcat pe strada Vulturului, lăsat cu portierele neasigurate, mai multe bunuri, printre care şi carduri care aveau ataşate codurile PIN.

Extinzând verificările, poliţiştii au stabilit că acesta a sustras bani din ATM -uri în repetate rânduri, folosind  astfel de carduri. De altfel, asupra lui au fost găsite cu ocazia flagrantului,  3 carduri bancare dar și suma de 5100 lei.

Cel în cauză este cercetat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunilor de  furt calificat,  efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesarea ilegală a unui sistem informatic,  urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Sursa: IPJ Satu Mare

 


Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!