Gyász a szatmári rendezvényszervezés világában. Elhunyt Antal Attila

HomeHirek Magyarul

Gyász a szatmári rendezvényszervezés világában. Elhunyt Antal Attila

Több száz barátja volt, és megannyi csodálója, hiszen tele volt pozitív energiával és odaadó munkakedvvel, amelyet mindenki számára át tudott adni. M

A rendőrség a „hibás” a járdák állapotáért a Decebal hídon. Miért okosabbak ők a tervezőknél
Jó buli volt a L.E.S.Z. Feszt – Véget ért a háromnapos kisvárdai fesztiválparadicsom
FOTO! Micsoda őrült kaland! Két szatmári keresztülszelte az országot, ATV-ken lovagolva
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Több száz barátja volt, és megannyi csodálója, hiszen tele volt pozitív energiával és odaadó munkakedvvel, amelyet mindenki számára át tudott adni.
Mindenkit sokkolt a hír, amikor kiderült, hogy Antal Attila távozott az élők közül.
Kicsivel több mint egy héttel ezelőtt még 50. születésnapját ünnepelte, viszont hétfő reggel rosszullétre panaszkodva a sürgősségin jelentkezett, majd pár órával később, egy infarktus következtében az orvosok kezei között hunyt el.
Antal Attilát sokan munkájának köszönhetően ismerték, amelyet fáradhatatlanul végzett az évek során, legyen szó akár valamilyen üzlet beindításáról, vagy akár rendezvények, esküvők megszervezéséről.
A szatmárnémeti esküvői kiállítás szervezéséből is hatalmas szerepet vállalt, hiszen több tíz kiállítót, és ezernyi látogatót csalogatott el erre a nívós rendezvényre.
A legutóbbi ilyen rendezvényt éppen idén tavasszal rendezte meg, azzal a gondolattal, hogy ez évtől ne csak egy, hanem két ilyen rendezvény legyen a városban, ugyanis igény mindenképpen mutatkozna rá.
Mindazok akik ismerték, a szomorú hír hallatán, szívszorító üzeneteket osztottak meg az interneten, hogy így vegyenek fájó búcsút tőle, hiszen az emberek számára nehéz elengedni egy ilyen aktív és jó kedélyű barátot, aki tele volt élettel és tervekkel.
Antal Attila maga mögött hagyott egy szerető élettársat és két gyermeket.
Isten nyugtassa!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!