O șoferiță beată a distrus două mașini

HomeActualitate

O șoferiță beată a distrus două mașini

La data de 20.06.2017, în jurul orelor 18:10, poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment

Accident grav, cu victime, la Lazuri
Inspectoratul de Poliție Județean nu își apără șeful de la Tășnad. S-a ales cu dosar penal după accident
A lovit și a fugit. Un tânăr riscă pușcăria după ce a accidentat grav un bărbat iar apoi a fugit de la locul accidentului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 20.06.2017, în jurul orelor 18:10, poliţiştii Biroului Rutier Satu Mare au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier, petrecut pe strada Constantin Brâncuşi şi soldat cu pagube materiale.
La faţa locului s-a stabilit faptul că un conducător auto de 49 de ani din Câmpina, judeţul Prahova, în timp ce a conducea un autoturism pe strada Brâncuşi, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, producându-se avarii ambelor vehicule.

Ca urmare a efectuării de verificări specifice în astfel de situaţii, poliţiştii au stabilit că cel de la volan nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Mai mult decât atât, testarea alcoolscop a relevat faptul că acesta avea o concentraţie alcoolică de 1,40 mg/l în aerul expirat.

Sursa: IPJ Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0