Sătmărenii au votat! Micro16 este cel mai curat cartier din municipiul Satu Mare

HomeActualitate

Sătmărenii au votat! Micro16 este cel mai curat cartier din municipiul Satu Mare

Site-ul de știri ObiectivSm a lansat o nouă rubrică cititori, una în care aceștia să își poată exprima opiniile, nemulțumirile și aprecierile. Primul

După mai puțin de un an de mandat la conducerea Ministerului Tineretului și Sportului, deputatul Ioana Bran a reușit să ducă la bun sfârșit Legea Tineretului
Școală de pilotaj și concursuri de liniuțe la Satu Mare. Cine are astfel de planuri
Ai de organizat un eveniment privat și discret? Restaurant Confort are oferte potrivite pentru tine
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Site-ul de știri ObiectivSm a lansat o nouă rubrică cititori, una în care aceștia să își poată exprima opiniile, nemulțumirile și aprecierile. Primul sondaj dintr-un lung șir care va urma a vrut să scoată în evidență care este cel mai apreciat cartier de către sătmăreni, iar aceștia nu au întârziat să răspundă.
Aproximativ 200 de sătmăreni și-au exprimat opinia cu privire la cartierul pe care îl consideră cel mai curt, din cei peste 3500 care au citit articolul care îngloba articolul. Ei au decis că Micro 16 este cel mai curat cartier din municipiul Satu Mare, cu peste 27% din voturi.Separe că investițiile din ultimii ani, făcute în acest cartier, iar pe urmă respectul cetățenilor pentru ceea ce s-a făcut, a clasat cartierul pe primul loc al preferințelor cititorilor site-ului ObiectivSM.
Pe locul al doilea s-a clasat cartierul Micro17, cu 20% din voturi, iar la un procent distanță, pe a treia treaptă a podiumului s-a clasat cartierul Carpați II.
La polul opus se clasează cartierul Solidarității, cu doar 2% din voturi, iar foarte aproape, cu 3% din voturi se află și cartierul Micro 14.
Pentru echipa de la ObiectivSM părerea dumneavoastră contează, motiv pentru care așteptăm mereu opinii dumneavostră, nemulțumirile pe carele aveți în legătură cu diverse activități din oraș sau imagini pe care le-ați surprins în viața cotidiană a dumneavoastră.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!