Primăria anunță că în oraș se va stropi împotriva țânțarilor, din avion

HomeActualitate

Primăria anunță că în oraș se va stropi împotriva țânțarilor, din avion

Primăria municipiului Satu Mare anunță toți cetățenii că în perioada 28-30 iunie inclusiv, se vor executa lucrări aviochimice de dezinsecție (tratamen

Nu a fost niciodată mai ușor de ajuns la Paris. De Hallowen, Bellagio te trimite la Paris și te umple de premii
La Potău se va construi un pod care să servească celor de la Alu Menziken să își aducă muncitori din zona Codru
Înșelăciune prin metoda ,,accidentul,,! Două persoane au fost înşelate de persoane necunoscute
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primăria municipiului Satu Mare anunță toți cetățenii că în perioada 28-30 iunie inclusiv, se vor executa lucrări aviochimice de dezinsecție (tratamente de combatere a insectelor zburătoare precum: țânțari, muște, molii, etc).

Vă informăm că este prima acțiune de combatere aviochimică din acest an, Primăria municipiului Satu Mare organizând până acum, în același scop, trei acțiuni la nivelul solului.

 

Din punct de vedere al eficienței aplicării măsurilor de combatere și eliminare a unor potențiale focare de infecție, acțiunile de dezinsecție trebuie tratate în mod unitar atât pe domeniul public cât și privat. Astfel, pentru evitarea unor reinfestări sau apariții a unor noi zone contaminate, recomandăm tuturor cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, sătmărenilor care locuiesc la casă, agenților economici și instituțiilor publice să efectueze în această perioadă tratamente de dezinsecție în subsoluri, casa scării de la blocuri, depozite, precum și în alte spații care ar putea fi contaminate.

De asemenea, apicultorii de pe raza municipiului Satu Mare sunt rugaţi să ia toate măsurile de protecţie necesare pentru familiile de albine, pentru a evita contactul cu substanţele insecticide distribuite pe toate zonele verzi ale oraşului.

Meționăm faptul că acţiunea de pulverizare a substanţelor prin aviotratament se va desfăşura doar în situaţia în care condiţiile meteo vor permite.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!