O femeie din Sanislău a murit după ce acoperișul casei a căzut peste ea

HomeActualitate

O femeie din Sanislău a murit după ce acoperișul casei a căzut peste ea

Intervenție în forță a pompierilor sătmăreni la primele ore ale dimineții. Un apel la 112 a anunțat faptul că acoperișul unei case s-a prăbușit, prinz

Noi detalii despre moartea copilului din Gherța care s-a spânzurat. Mesajul postat de el, care îți dă de gândit
Poliția a înregistrat o moarte suspectă a unui elev în timpul programului de școală
Femeie arsă de vie în propria casă. Un incediu a băgat spaima într-un bloc întreg din Carei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Intervenție în forță a pompierilor sătmăreni la primele ore ale dimineții. Un apel la 112 a anunțat faptul că acoperișul unei case s-a prăbușit, prinzând sub el două persoane. Întâmplarea a avut loc în localitatea Sanislău.

Până ce a ajuns primul echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, una din persoane, a reușit să se salveze, ajutată de frații ei din camera alăturată. Pompierii au intervenit pentru a salva desub dărâmături a doua persoană.

„Două femei au fost surprinse sub dărâmături, mamă și fiică, fiica reușind să iasă pe fereastră, fără a suferi răni. Acoperișul improvizat al unei camere din spatele casei s-a prăbușit peste ele. Primii care au ajuns la fața locului au fost cei de la SVSU Sanislău și un echipaj SMURD, iar mai apoi încă două echipaje de la stația de pompieri din Carei.Victima, o femeie de 69 de ani a fost scoasă de sub dărâmături și i s-au aplicat manevrele de resuscitare”, declară Marius Siladi, purtătoru de cuvânt al ISU „Someș” Satu Mare.

Din păcate manevrele de resuscitare nu au reușit să o aducă la viață pe femeie, a cărei deces a fost confirmat de medicii de la ambulanță care au ajuns între timp la fața locului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!