Recunoașteți destinația din fotografie? E locația preferată de sătmăreni pentru concediul de vară

HomeActualitate

Recunoașteți destinația din fotografie? E locația preferată de sătmăreni pentru concediul de vară

După ce anul trecut, în 2016, se înregistra o scădere de aproximativ 15% pentru Antalya în preferinţele turiştilor, în acest an destinaţia revine în f

Sătmărenii, amatori de vacanțe scumpe: „ Nu acceptă pachete la hoteluri 2 stele, minim de la 3”. Vezi care au fost destinațiile preferate
Cauți un loc de muncă unde să fii respectat și apreciat? Woco PSC Rom te primește în echipă
De 1 mai sătmărenii nu se înghesuie pe litoralul românesc, dar aleg destinații externe. Vezi ce preferințe au!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După ce anul trecut, în 2016, se înregistra o scădere de aproximativ 15% pentru Antalya în preferinţele turiştilor, în acest an destinaţia revine în forţă. Având curse charter spre Antalya din principalele oraşe ale ţării care dispun şi de aeroport, Antalya este din nou în acest an destinaţia numărul unu pentru turiştii români, în ciuda problemelor politice şi de securitate care au lovit peninsula la începutul acestui an.

Sătmărenii se înscriu în trendul național, aceștia cerând, atunci când se prezintă la biroul agenției de turism Paralela45, să meargă în Antalya în concediu în această vară, dorind să aibă toate condițiile,la cele mai bune prețuri.

„Principalele motive pentru care românii aleg Antalya sunt: raportul calitate/preţ, nici o altă destinaţie nu poate oferi la un tarif mediu de 600 euro/persoană/sejur 7 nopţi, cu taxe incluse, hotel de 5 stele all inclusive cu plajă privată şi servicii de calitate.

Al doilea motiv este faptul că majoritatea hotelurilor oferă gratuite pentru copii, chiar şi până la 16 ani. Se pot caza uşor şi familiile compuse din 2 adulţi şi 3 copii, care pe alte destinaţii de obicei sunt obligaţi să cumpere 2 camere, deoarece nu pot fi cazaţi toţi în aceeaşi cameră. În Turcia resorturile au gândit hotelurile pentru familiile cu copii. Le oferă aquaparkuri la hotel, mini club, piscine pentru copii şi alte activităţi care să îi ţină ocupaţi pe parcursul zilei”, afirmă MirceaSpătar, managerul agenţiei Paralela 45 Satu Mare.

Tot conform acestuia, turiştii mai au un motiv bine întemeiat să aleagă Antalya ca destinaţie de vacanţă, motiv care a readus turismul din această zonă din nou în top. Este vorba de confortul de a pleca în vacanţă de pe un aeroport apropiat de oraşul lor sau chiar din aeroportul situat în oraş, iar zborul durează în medie doar două ore sau mai puţin, în funcţie de oraşul de plecare.

Aşadar, în acest an ofertele last minute pentru Antalya nu prea vor apărea din cauza gradului ridicat de ocupare pe care îl au deja cursele charter spre această destinaţie. Cei care nu au rezervat din timp un sejur în această locaţie au mici şanse să mai ajungă în Antalya, fiind nevoiţi să se mulţumească cu litoralul românesc sau cel bulgăresc.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!