Biztosan ez a legmodernebb polgármesteri hivatal a megyében. A helyi tanács ülését élőben közvetítették a Facebookon

HomeHirek Magyarul

Biztosan ez a legmodernebb polgármesteri hivatal a megyében. A helyi tanács ülését élőben közvetítették a Facebookon

Tetszik vagy nem tetszik, de úgy tűnik a megye polgármesteri hivatalinak le kell mondaniuk a régi elavult nézetekről, amelyek talán még az elmúlt évti

Lassan alakot ölt az új LIDL
EGYEDÜLI a városban! Egész nyáron át tanulhatnak és szórakozhatnak a gyerekek a Wonder Kids AfterSchool-nál
A Jobbik dicséri a romániai korrupcióellenes harcot, és szeretné az RMDSZ-nél jobban támogatni az erdélyi magyarság ügyeit
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Tetszik vagy nem tetszik, de úgy tűnik a megye polgármesteri hivatalinak le kell mondaniuk a régi elavult nézetekről, amelyek talán még az elmúlt évtizedekben működtek, és meg kell próbálniuk alkalmazkodni a mai lakosság igényeihez, még akkor is, ha ehhez különböző újításokat kell majd eszközölniük.
Úgy tűnik Tasnád város Polgármesteri Hivatala nagyon jól megérti ezt a helyzetet, hiszen meg is tették az első lépéseket afelé, hogy még közelebb hozzák, és átláthatóbbá tegyék munkájukat a lakosság számára, sőt ennek érdekében nyitottak az új technológiák felé is.
A legutóbbi, június 29-i városi tanácsülést élőben a Facebookon is közvetítették, méghozzá a polgármesteri hivatal hivatalos oldaláról. A kezdeményezést meg is hálálták a város lakói, ugyanis több mint 5000-n követték a közvetítést, élőben és felvételről egyaránt.
Magát a közvetítést egy időben igaz 15-25 ember követte folyamatosan, viszont mire az ülés véget ért 1200-an csatlakoztak a nézőkhöz. Mások felvételről tekintették meg a videót, így lett meg az 5000-nél magasabb nézettségi mutató.
Értékelendő az a tény is, hogy a város polgármestere, Grieb Csaba is a lakosság elé állt, és beszámolt az elmúlt egy év megvalósításairól, illetve a folyamatban lévő munkálatokról is.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!