FOTO& VIDEO: Késsel fenyegetett meg egy közúton közlekedő szatmárit egy kamionos. Rémisztő pillanatok

HomeHirek Magyarul

FOTO& VIDEO: Késsel fenyegetett meg egy közúton közlekedő szatmárit egy kamionos. Rémisztő pillanatok

Szörnyű pillanatokat élt át egy szatmári autóvezető a volán mögött a napokban. Éppen Marosvásárhely felé tartott amikor egy kamionból kiszállt két fér

Apa és fia, együtt indulnak útnak a világ végére az autóval. 27.000 km, 45 nap. Sok sikert Bertici Attila és Norbert
Szatmár megye exportál! Az északnyugati térségből Szatmár megye adott el legtöbb termőföldet
Tanácsok kánikula idején
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Szörnyű pillanatokat élt át egy szatmári autóvezető a volán mögött a napokban. Éppen Marosvásárhely felé tartott amikor egy kamionból kiszállt két férdi és késsel kezdtek fenyegetőzni, mindezt egy kis közúti ugratás miatt.

„Marosvásárhely felé haladtunk, amikor megelőztünk egy teherautót. Volt is elég helye az előzésre, de eközben az elöl haladó kisbusz lassítani kezdett, így én is visszaálltam a saját sávomba, a kamion elé. Volt elegendő hely, de úgy tűnt a teherautó sofőrje nem szívesen enged be maga elé, de én mégis bebújtam. Mindez Nagysomkúton történt. Bevallom kicsit felhúzott engem ez a viselkedés és amikor visszatértem a saját sávomra, egy kicsit be is fékezem előtte. Ez után éreztem, hogy a kamionos agresszívebbé válik, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Végül megelőztem szóban forgó kisbuszt is, majd folytattam az utamat. Viszont hibáztam, amikor nem vettem észre, hogy a kamionos meg akar engem előzni” – nyilatkozta a szatmári férfi.

A szatmári férfi előtt haladó furgon vezetője és a kamionsofőr tartották egymással a kapcsolatot, és összebeszéltek, azért, hogy a szatmári sofőr ne tudja megelőzni őket, így amikor a szatmári előzni akart, a furgon lassított, így folyamatosan akadályozták az előzést. Egy adott ponton a teherautó vissza is előzte a szatmárit, majd a furgonnal együtt útját állták. A teherautóból ki is szállt ki egyén, amit a videofelvétel jól is mutat, majd az egyik kést rántott és úgy indult el a szatmári férfi autójának irányába.

„Függetlenül attól, hogy ki kit bosszantott fel, nem létezik olyan törvényes cselekedet, ami indokolná ezt az agresszív viselkedést. Megijedtem, amikor megláttam, hogy felénk tartanak, hátramenetbe tettem az autót és megindultam gyorsan hátrafelé. Akár balesetet is csinálhattam volna, ha éppen jön hátból valaki. Feljelentést akarok tenni a viselkedésük miatt, függetlenül attól, hogy mi is történt azt megelőzően. A törvény nem tolerálja, az ilyen viselkedést” – nyilatkozta a szatmári autóvezető.

Mindezt egy fedélzeti kamera rögzítette, amely az eseménysorozat egész ideje alatt működött, így rögzítette az esetben résztvevő járművek rendszámát is, így a teherautóét és a furgonét is. Erre alapozva a szatmári férfi bíróság elé kívánja vinni az ügyet, főként a fenyegetés és az utasainak megrémisztése okán.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!