Poliția a stabilit vinovatul carnagiului de la Livada, soldat cu patru morți – un tânăr de 21de ani

HomeActualitate

Poliția a stabilit vinovatul carnagiului de la Livada, soldat cu patru morți – un tânăr de 21de ani

În cursul zilei de luni, în jurul orei 13.20,  I.P.J. Satu Mare a fost sesizat despre producerea unui accident rutier pe DN19, la km 157 + 900 m. D

Accident mortal în Beltiug. Un pieton a fost lovit de TIR
Accident mortal la ieșire din Carei. Un bărbat a murit pe loc
Accident mortal în Lazuri. Tânărul de 19 ani care l-a produs a fugit de la locul accidentului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În cursul zilei de luni, în jurul orei 13.20,  I.P.J. Satu Mare a fost sesizat despre producerea unui accident rutier pe DN19, la km 157 + 900 m.

După efectuarea cercetării la fața locului, echipa de cercetare a stabilit faptul că un tânăr conducător auto de 21 de ani din localitatea Dara, județul Satu Mare, conducând un autoturism proprietate privată, în afara localității Livada, județul Satu Mare, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a  pătruns  pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune frontală cu un autoturism înmatriculat în Ungaria, condus de o femeie de 34 de ani, cu dublă cetățenie, română și maghiară, domiciliul din România fiind stabilit în orașul Livada.

În urma impactului a  rezultat decesul conducătoarei auto și a pasagerilor care o însoțeau, respectiv o femeie de 43 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din Livada. În același autoturism se mai afla un minor de 5 ani, cetățean maghiar, care deși prezenta semne vitale imediat după impact, cu toate eforturile depuse de echipajele specializate, nu a mai putut fi salvat, decedând și el la fața locului.

Și tânărul aflat la volanul celui de-al doilea autoturism a fost rănit grav și a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Testarea alcoolscop a relevat faptul că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, totodată i-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0