Cele mai speciale băuturi de la festivalul NeverSea sunt din Satu Mare. Primii sătmăreni sunt deja acolo

HomeActualitate

Cele mai speciale băuturi de la festivalul NeverSea sunt din Satu Mare. Primii sătmăreni sunt deja acolo

După succesul de la Untold, organizatorii au realizat în acest an un al doilea festival, pe malul mării. NeverSea se dorește să fie o încălzire pentru

O femeie din Oaș a intrat în atenția poliției după ce a fost prinsă vânzând la bar băutură expirată
Pline drumurile de șoferi băuți, la volanul mașinilor. Nu poartă frică de nimeni și nimic?
Accident la Carei. După ce a băut bine unui șofer i s-a cam îngustat drumul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După succesul de la Untold, organizatorii au realizat în acest an un al doilea festival, pe malul mării. NeverSea se dorește să fie o încălzire pentru ediția din acest an a Untold. Sătmărenii sunt recunoscuți ca mari iubitori ai acestor festivaluri și nu vor lipsi nici de pe litoral în acest weekend, acolo unde se anunță distracție totală.Primii dintre cei care au ajuns sunt cei de la Distileriile Bran, care nu vor petrece la fel ca restul, ci se vor ocupa de buna dispoziție și de setea vizitatorilor. Trăsura plină de băuturi a celor de la Distileriile Bran se anunță a fi un punct de atracție maximă pentru toți cei care vor călca la NeverSea, fie că vor sta o zi sau tot weekendul. Ei pot savura, din mâinile sătmărenilor, cele mai speciale băuturi, bazate pe pălinca și lichiorul produs în Satu Mare.

Cei de la Distileriile Bran doresc să promoveze băuturile românești, ceea ce românul a produs în curtea lui de sute de ani, dar aduse în actualitate printr-o serie de combinații care surprinde papilele gustative. Așa că în meniul din acest weekend de pe litoral se vor găsi afinata cu prosecco, vișinata cu soc și ghimbir, pălinca de mere cu castravete, dar și alte combinații. Una dintre atracțiile principale ale caravanei va fi lichiorul de nuci, Samaro, care este unul dintre cele mai noi produse scoase pe piață, cu o priza incredibilă la consumatori.

Dacă ajungi în acest weekend la NeverSea trebuie să le faci o vizită sătmărenilor aflați acolo cu trăsura cu băuturi a distileriilor Bran, pentru că vei avea un motiv de mândrie după ce vei gusta băuturile pregătite de ei, iar mai apoi vei fi privit cu alți ochi când le vei spune celor din jur că ești din același oraș cu băieții care dau de băut la trăsură.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!