Copil lăsat să moară la marginea drumului, în urma unui accident, chiar de cel care a produs accidentul

HomeActualitate

Copil lăsat să moară la marginea drumului, în urma unui accident, chiar de cel care a produs accidentul

Un grav accident de circulație a avut loc în noaptea de joi spre vineri în localitatea Coca, din comuna Călinești Oaș. În urma acestuia un tânăr de 15

Bărbat mort în urma unui accident auto
Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina într-un gard,între Negrești și Certeze
Ambulanța acuzată de lipsă de profesionalism și pregătire în cazul accidentului mortal de la Negrești – O ALTĂ VARIANTĂ
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un grav accident de circulație a avut loc în noaptea de joi spre vineri în localitatea Coca, din comuna Călinești Oaș. În urma acestuia un tânăr de 15 ani a fost lăsat să moară.

Un adult de 29 de ani și doi minori de 15 ani se aflau în mașină, la plimbare prin noapte. La un moment dat șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat cu el într-un cap de pod. Impactul a fost unul violent, astfel că cei doi minori au fost grav răniți. Adultul a reușit să îi scoată din mașină, unul dintre ei fiind inconștient. Acesta nu a răspuns încercărilor de resuscitare ale adultului și a prietenului său de 15 ani, iar aceștia s-au speriat și au plecat de la locul accidentului, lăsându-l pe prietenul lor în urmă,să moară pe caldarâm.

Pe când au ajuns la fața locului echipajele de prim ajutor tânărul de pe asfalt era decedat, nemaiputându-se să se facă nimic pentru el.

Ceva mai târziu a fost identificat și prins și șoferul, care se pare că se afla sub influența băuturilor alcoolice când a produs accidentului, din ancheta polițiștilor rezultând că acesta avea o alcoolemie de 0,59mg/l alcool în aerul expirat.

El a fost reținut de polițiști.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!