De vineri până duminică cavalerii și prințesele pun stăpânire pe Cetatea Ardudului. Va avea lco MedievArtFest 2017

HomeActualitate

De vineri până duminică cavalerii și prințesele pun stăpânire pe Cetatea Ardudului. Va avea lco MedievArtFest 2017

Festivalul Medieval din orașul Ardud, care se desfășoară în cetatea din oraș este dejaun eveniment de interes internațional, consemnat de iubitorii lu

Frumusețile Sătmarului. Locuri din județ care trebuie să le vezi!
Orașul Ardud se pregătește de o nouă călătorie în timp la MedievArtFest Ardud
Un șofer rupt de beat a fost oprit de polițiștii din Ardud și lăsat fără permis
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Festivalul Medieval din orașul Ardud, care se desfășoară în cetatea din oraș este dejaun eveniment de interes internațional, consemnat de iubitorii lumii medievale și a culturii din acea perioadă, în agendele lor. Anul trecut orașului Ardud i s-a dat titulatura de „Noua Sighișoara” după ce Festivalul Medieval de la Sighișoara nu s-amaiorganizat iar Festivalul de la Ardud s-a bucurat de un succes incredibil.

În acest an Festivalul Medieval de la Ardud ajunge la cea de-a VI-a ediție, una care promite să nu fie cu nimic mai prejos decât cele anterioare.

„Tema Festivalului este: „Hronicarul pelerin și povestea cavalerilor templieri în Cetatea Ardud”

Această ediție are ca invitați: Ordinul Cavalerilor Lup, Ordinul Cavalerilor din Carpați, Scutierii de Muhlbach, Garda Cetății Deva, Garda de Mureș, Străjerii Cetății Nemțu, Lăncierii Cetății Ardud, Stegarii ArtGotica Sibiu, Stegarii de Mureș, Terra Alba, Nomen est Omen, Corbu și zburătorii, Bucovina, Lupii de Foc și serviciu Cetatea Ardud cu încă o conferință de istorie.”, anunță organizatorii.

Intrarea la festival, care se va desfășura la Cetatea Ardudului și la beciuri va fi gratuită, astfe încât toți doritorii se pot bucura de acest eveniment deosebit.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!