Keresed a társad? A Promena Étteremben vasárnap tartják az Magányosak Találkozóját

HomeHirek Magyarul

Keresed a társad? A Promena Étteremben vasárnap tartják az Magányosak Találkozóját

Megtalálni azt a személyt, akivel egy életen át boldogan élhetsz, sokszor egy valóban nehéz kihívás, amely nem csak időt, de sok türelmet is igényel,

A angolok is áttérhetnek a műanyag pénz használatára
Évente közel 4 kg/fő elektronikus hulladékot gyűjtenek átlagosan a szatmáriak
EXPEDICÓ SZIBÉRIÁBA Apa és fia életük útjára idulnak Szibériába
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Megtalálni azt a személyt, akivel egy életen át boldogan élhetsz, sokszor egy valóban nehéz kihívás, amely nem csak időt, de sok türelmet is igényel, hiszen a megfelelő személyre rátalálni tényleg nehéz feladat.
Annak érdekében, hogy ez a kihívás mégse legyen annyira nehéz, a Promena Étterem az egyedülállók és magányosak számára szervez találkozót, vasárnap délután. Mindazok számára akik a szerelmet és az életre szóló társat keresik, adott a lehetőség, hogy az eseményen részt véve új emberekkel ismerkedjenek meg, és esélyt adjanak maguknak, hogy rájuk találjon a szerelem, egy csinos hölgy, vagy kedves úr személyében. A vasárnapi alkalom így remek lehetőség azok számára, akik talán nehezen ismerkednek, vagy túlságosan bátortalanok a szerelem területén.
A rendezvény minden résztvevő számára ingyenes, így mindenki csak a saját fogyasztását kell majd kifizesse a vasárnap délután 16 órától kezdődő alkalmon.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!