Rablele de pe străzile Satmarului, ridicate și casate de primărie

HomeActualitate

Rablele de pe străzile Satmarului, ridicate și casate de primărie

Primăria municipiului Satu Mare continuă și în luna iulie acțiunea de inventariere și ridicare a autovehiculelor abandonate și/sau a celor fără stăpăn

S-a deschis rampa de urcare de pe Bulevardul Transilvaniei pe Podul Decebal
Schimbări majore anul viitor în circulația de la Burdea și din împrejurimi
Suntem un oraș blocat. Circulația este dată peste cap de la un capăt în altul de oraș – VIDEO
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primăria municipiului Satu Mare continuă și în luna iulie acțiunea de inventariere și ridicare a autovehiculelor abandonate și/sau a celor fără stăpăn.

 

Astfel, prin dispoziția primarului municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, înregistrată în 24 iulie s-a decis expertizarea, ridicarea, transportarea și depozitatea a șapte autovehicule abandonate și/sau fără stăpân de pe raza municipiului Satu Mare.

 

În perioada următoare, conform prevederilor legale, Poliția Locală și Administrația Domeniului Public vor preda autovehiculele unei unități de colectare și valorificare a deșeurilor, în funcție de starea acestora.

 

Vă reamintim faptul că. în perioada 12-14 iunie, polițiștii locali împreună cu angajații Administrației Domeniului Public Satu Mare au organizat o acțiune prin care șase autovehiculele au fost inventariate, expertizate și ridicate, fiind transportate și depozitate într-o locație special amenajată în acest sens.

 

“Acțiunea de ridicare a autovehiculelor abandonate și/sau fără stăpân va continua în același ritm susținut până la eliberarea domeniului public de toate  rablele. Ne propunem să redăm aspectul civilizat al străzilor, dar mai ales să eliberăm locurile ocupate contrar prevederilor legale din cartierele municipiului ”, a declarat primarului municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

 

Pe această cale, cetăţenii municipiului sunt invitați să sprijine în continuare acţiunile iniţiate, comunicând la dispeceratul Poliției Locale, locurile unde se află maşini sau caroserii abandonate.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!