Am ajuns mai rău ca în vestul sălbatic! Bătăi și împușcături în Ardud, pornite de la o femeie

HomeActualitate

Am ajuns mai rău ca în vestul sălbatic! Bătăi și împușcături în Ardud, pornite de la o femeie

Scene demne de filme de acțiune cu mafioți s-au petrecut seara trecută în orașul Ardud. Întors în vocanță de peste hotare, un tânăr a primit o lovitur

Primăria care nu mai pune oamenii pe drumuri! Deschide ghișee pentru plata taxelor și a impozitelor în fiecare sat
Doi tineri au fost prinși în timp ce încercau să spargă o mașină parcată în Micro 16
Cum vor arăta blocurile turn ce se vor construi lângă Mall – investiție de milioane de euro
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Scene demne de filme de acțiune cu mafioți s-au petrecut seara trecută în orașul Ardud. Întors în vocanță de peste hotare, un tânăr a primit o lovitură sentimentală pe care a suportat-o greu. Iubita nu l-a mai primit acasă, fiind între timp cucerită de un alt tânăr, de doar 21 de ani.

Amorezul părăsit, în vârstă de 27 de ani, nu a suportat gestul fetei și a decis să își facă singur dreptate pentru că i-a fost furată iubita, astfel că în momentul în care s-a intersectat cu tânărul de 21 de ani care i-a furat iubita, l-a luat la bătaie, ajutat de un alt tovarăș.

După ce i-au aplicat ceea ce ei au considerat „o lecție”, tinerii s-au retras să își înece amarul în alcool. Când acesta a pus stăpânire pe mințile lor, tinerii s-au dus acasă la un alt tânăr din oraș, pentru a0-și umfla mușchii. Pentru că tânărul nu s-a lăsat cu una cu două, cei doi indivizi au tras cu o armă de airsoft mai multe focuri de armă.

Mai apoi, cu pieptul dezgolit, ca niște învingători, s-au retras spre casă. Doar că odată ajunși acasă primul tânăr pe care l-au bătut le-a făcut o vizită, ajutat de niște prieteni, pentru a-și plăti „datoria” față de ei. „Curajoși„ din fire,cei doi au chemat poliția pentru a scăpa de bătaie. Totuși situația nu a fost în avantajul lor, pentru că cei doi s-au ales cu dosar penal.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!