Ne invadează turiștii. Ne supărăm sau îi lăsăm să își facă de cap

HomeActualitate

Ne invadează turiștii. Ne supărăm sau îi lăsăm să își facă de cap

Faptul ca în municipiul și județul Satu Mare ajung turiști străini este un lucru îmbucurător, pentru ca fiecare turist înseamnă un venit în plus pentr

Condamnat la 8 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire
Doi bărbați s-au bătut ca orbii pe stradă. Unul din ei a ajuns la spital
Cum fac un ciubuc, ilegal, studenții sătmăreni, în perioada festivalului UNTOLD
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Faptul ca în municipiul și județul Satu Mare ajung turiști străini este un lucru îmbucurător, pentru ca fiecare turist înseamnă un venit în plus pentru municipiul Satu Mare, pentru ca ei cheltuie bani aici pe diverse servicii.
Luna august este cunoscuta drept luna în care diverse grupuri de turiști din tari precum  Germania, Olanda, Franța dar și altele ajung in mod organizat în Satu Mare. Sunt ușor de remarcat, pentru ca pozează tot ce vad în fata ochilor. Și prin autocarele cu numere străine din care coboară și urca pot fi identificati ușor.

Un astfel de autocar a parcat astăzi, 10 august în fata Hotelului Dacia, dar nu oricum, ci de pe trecerea de pietoni direct pana pe trotuar, lăsând un spațiu extrem de mic pentru trecători. Șoferul autocarului cu numere de Ungaria a fost extrem de abil sa bage autocarul fix printre stâlpii de pe trotuar, ceea ce nu fac nici cei mai smecheri șoferi de mașină mica de prin oraș.

Prin urmare, sa ne bucuram sau ni ca ne invadează turiștii?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!