Accident din cauza neatenţiei lângă Carei

HomeActualitate

Accident din cauza neatenţiei lângă Carei

În jurul orei 08,05, pe DN 19, în afara localității Moftinu Mic, când un conducător auto de 52 de ani din Baia Mare, pe fondul efectuării unei depășir

Oșan rănit grav. S-a izbit în plin de o căruță cu mopedul
A lovit și a fugit. Un tânăr riscă pușcăria după ce a accidentat grav un bărbat iar apoi a fugit de la locul accidentului
Miercuri, 31 August, ziua accidentelor pe două roți
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În jurul orei 08,05, pe DN 19, în afara localității Moftinu Mic, când un conducător auto de 52 de ani din Baia Mare, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un sătmărean de 58 de ani, care la rândul lui s-a angajat în efectuarea unui viraj la stânga, peste marcajul continuu care desparte sensurile de mers.

În urma impactului, o pasageră aflată în primul autoturism, în vârstă de 53 de ani din Baia Mare a fost rănită ușor. Pentru conducătorul auto băimărean, alcooltestul a indicat o valoare a concentrației alcoolice de 0,11 mg/l în aerul expirat.
Ambilor conducători auto le-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, cercetările urmând să continue pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Al doilea eveniment rutier a avut loc pe strada Principală din localitatea Cămin, la ora 15.45, în care a fost implicat un conducător auto de 36 de ani din Carei. Acesta, pe fondul unor preocupări care i-au distras atenția de la condus, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.
Două minore gemene, în vârstă de 4 ani, pasagere în autoturism, au fost rănite ușor în urma impactului și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.
Cercetările continuă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!