Sătmăreanul Dorin Zima a fost arestat în Timișoara, după ce un italian pe care l-a bătut în trafic a decedat

HomeActualitate

Sătmăreanul Dorin Zima a fost arestat în Timișoara, după ce un italian pe care l-a bătut în trafic a decedat

Șoc în rândul prietenilor lui Dorim Zima, un sătmărean stabilit de câțiva ani la Timișoara, acolo unde și-a construit o carieră și unde visa să își co

Doi tineri s-au luat la bătaie, în mijlocul zilei, la doi pași de poliție. Nimeni nu s-a obosit să îi despartă
Doi bărbați s-au bătut ca orbii pe stradă. Unul din ei a ajuns la spital
Două grupări puse pe scandal s-au războit în centrul comunei Valea Vinului. Poliția i-a „împrăștiat”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Șoc în rândul prietenilor lui Dorim Zima, un sătmărean stabilit de câțiva ani la Timișoara, acolo unde și-a construit o carieră și unde visa să își continue tot restul vieții. Bărbatul a fost arestat la sfârșitul săptămânii trecute, sub acuzația de omor.
Totul s-a tras de la o mică șicanare în trafic, petrecută în 2 august. Se pare că mașina sătmăreanului s-a atins ușor de mașina unui italian de 43 de ani, cele două circulând din sens opus. Când au coborât din mașină, pentru că nu s-au putut înțelege, sătmăreanul ar fi cedat nervos și i-ar fi aplicat câteva lovituri italianului. Acesta a intrat în comă și a fost transportat la spital, acolo unde a rezistat puțin peste o săptămână, după care a decedat.

Dorin Zima a fost arestat preventiv, spre marea surprindere a prietenilor săi, care îl știau ca un om liniștit și calculat. Dorin Zima a absolvit studiile superioare în Timișoara și lucrează în prezent ca manager de achiziții la o firmă de prestigiu de pe Bega. În Satu Mare a absolvit Colegiul Național „Ioan Slavici” și a practicat baschetul, fiind cunoscut de către prietenii din copilărie ca un om liniștit și fără ieșiri nervoase, motiv pentru care nici unul nu își poate explica cum s-a putut întâmpla ca Dorin să îl bată pe italian.

Pentru sătmărean va urma un proces îndelungat care îi va afecta viața, acesta fiind extrem de marcat și după ce l-a bătut pe italian, de atunci aflându-se în stare de șoc.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!