Serviciul de Ambulanță și-a încheiat ancheta internă cu privire la asistenta agresată de soț în curtea instituției

HomeActualitate

Serviciul de Ambulanță și-a încheiat ancheta internă cu privire la asistenta agresată de soț în curtea instituției

Ziua de duminică a fost marcată în spațiul public de un conflict între doi soți, unul polițist și celălalt asistent la Serviciul de Ambulanță Județean

O casă din Viile Satu Mare s-a dărâmat peste doi bărbați aflați în interior
Clipe de chin și panică. Un bărbat a fost surprins de mal în timp ce săpa un șanț
Bărbatul înjunghiat pe stradă în Micro 14 a MURIT. Autorul a fost prins
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ziua de duminică a fost marcată în spațiul public de un conflict între doi soți, unul polițist și celălalt asistent la Serviciul de Ambulanță Județean. Cei doi au fost surprinși agresându-se fizic și verbal în curtea Serviciului de Ambulanță Județean, imagini video care au ajuns să facă înconjurul internetului.
Instituțiile unde lucrează cei doi s-au autosesizat și au demarat anchete interne cu privire la faptele săvârșite, primii care au finalizat ancheta fiind cei de la SAJ.

„In urma analizei incidentului din data de 13,08,2017, orele 13, Comisia de cercetare administrativă a constata căasistenta medicală era de serviciu conform programului de lucru pe luna august2017, ra în ținută de corespunzătoare, în așteptarea solicitărilor, prin urmare nu i se poate imputa generarea acestui incident.

Menționăm că nu a avut de suferit actul medical, nu au fost provocate daune materiale privind patrimoniul instituției, motiv pentru care nu se impune luarea unor măsuri împotriva salariatei.

Se pare că incidentul s-a datorat unor probleme personale între cei doi soți, nefiind de competența instituției de a soluționa acest conflict.

Regretăm cele întâmplate, Connducerea Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare nu tolerează acest gen de comportament în incinta unei instituții publice, mai cu seamă din partea unui om al legii.”, transmit aceștia.
Polițistul Raul Mona poate scăpa doar cu o mustrare din partea superiorilor, dat fiind faptul că se afla în afara orelor de program. Situația se poate înrăutăți pentru el dacă soția sa va depune plângere penală, în acest caz intrând pe rol organele de anchetă iar sancțiunea finală poate fi una mult mai gravă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!