“Zilele Cetății Ardud” , un nou prilej de sărbătoare și bucurie pentru ardudeni – Parada Video

HomeActualitate

“Zilele Cetății Ardud” , un nou prilej de sărbătoare și bucurie pentru ardudeni – Parada Video

Zilele libere prilejuite de sărbătoarea Sfintei Marii sunt în fiecare an fructificare de primăria din orașul Ardud pentru a oferi cetățenilor clipe de

Minorii din Ardud care au bătut un bătrân și i-au furat banii au fost arestați preventiv
Cu mult tupeu, dar fără permis, la volan pe străzile din Ardud. Poliția i-a oprit aventura
Manifestări dedicate Unirii Principatelor, la Ardud
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Zilele libere prilejuite de sărbătoarea Sfintei Marii sunt în fiecare an fructificare de primăria din orașul Ardud pentru a oferi cetățenilor clipe de relaxare, dar și de distracție.
Tradiția s-a menținut și în acest an, astfel ca în data de 14 august a avut loc evenimentul Festivalul Folcloric Cetatea Codrului, ca a doua zi, de Sfânta Maria să se celebreze Zilele Cetății Ardud.

Orașul s-a îmbrăcat de sărbătoare iar oamenii nu au așteptat prea mult pentru a se prezenta la poalele cetății, acolo unde au fost pregătite toate cele necesare unei astfel de sărbători câmpenești.

bty

Chiar dacă programul a început doar la ora 13, multi ardudeni au sărit peste slujba de la biserica și au fost prezenți la terase sau privind la tarabe cu mult înainte. Evenimentul a debutat  cu o paradă a majoretele și a fanfarei, de la primărie și până la poalele cetății, ca mai apoi sa se deschidă programul artistic.
Capetele de afiș ales programului artistic sunt nume cunoscute ale muzicii autohtone, atât cele moderne, actuale, cât și celei mai vechi. Cătălin Crișan, Liviu Teodorescu și Corina sunt artiști cei mai așteptați sa urce pe scena în aceasta seara, seara ce se va încheia cu un foc de artificii.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!