Creșele aflat în subordinea SPAS se închid pentru o săptămână. Se igienizează totul pentru noul an școlar

HomeActualitate

Creșele aflat în subordinea SPAS se închid pentru o săptămână. Se igienizează totul pentru noul an școlar

Primăria Municipiului Satu Mare prin Serviciul Public de Asistență Socială și Centrul de Creșe anunță demararea lucrărilor de igienizare și dezinsecți

Jandarmii au rezistat cu greu asaltului copiilor. Instituția a avut zeci de vizitatori
Locul ideal pentru minte, trup și suflet. Lecții de gimnastică pe cal, la centrul înființat de o sătmăreancă întoarsă din Germania
Planetariu mobil, la Satu Mare. Vezi cât timp se află la noi în oraş
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primăria Municipiului Satu Mare prin Serviciul Public de Asistență Socială și Centrul de Creșe anunță demararea lucrărilor de igienizare și dezinsecție în cele 7 unități de învățământ antepreșcolar aflate în administrarea Serviciului Public de Asistență Socială.

Astfel, în perioada 4-8 septembrie 2017 creșele vor fi închise în vederea desfășurării pregătirilor pentru deschiderea noului an școlar și primirea celor peste 260 de copii care frecventează zilnic și sunt beneficiarii serviciilor oferite de creșele: “Țara Minunilor “ , “Punguța cu doi bani”, “Albă ca Zăpada” , “Mica Sirenă”, “Harap-Alb”, “ Dumbrava Minunată” , Centrul Social “Prichindelul”.

“ Trebuie să le oferim copiilor noștri toate condițiile pentru a se dezvolta armonios. Înscrierea copiilor la creșe încă de la vârste fragede este doar începutul parcursului lor educaţional. În contextul actual, în care numărul tinerilor care abandonează școala sau devin analfabeți este în creștere, eforturile noastre de a susține educația trebuie să fie și ele vizibile”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Vă informăm că, în perioada vacanței de vară s-a asigurat continuitate în furnizarea serviciilor pentru aproximativ 60% dintre copiii înscriși la creșe, având în vedere că părinții acestora au putut opta pentru serviciile altei creșe atunci când creșa pe care o frecventează în mod obișnuit a fost închisă.
Prin achitarea din bugetul local a tuturor lucrărilor de întreținere, igienizare și dezinsecție, Primăria Municipiului Satu Mare prin Serviciul Public de Asistență Socială urmărește îmbunătăţirea continuă a standardelor de calitate a serviciilor oferite la creşe.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!